0 oy
662 göst.
Diğer kategorisinde (795 puan) tarafından
Benim kızım 20 gün önce doğdu ama ben sersem gibiyim daha şimdiden boyleysem:)) az önce telefonda vidyo izliyorum bildirim geldi zannetim telefonum çalıyo bi saat telefonu aradım ama telefon elimde 

19 Cevaplar

+1 oy
(28,648 puan) tarafından
Geçcek geçcek hepsi geçcek :D
(795 puan) tarafından
Inşallah:(
-Reklam-
+1 oy
(1,089 puan) tarafından
Oluyor be ahshshsj :D bende 25 günlükken çocuğun altına bez takmayı unutup giydirmistim sonra çocuğun altı ıslanmış bide diyorum ki bu bezlerde amma sizdiriyormus yeaaa diye bı açtım ki bez yok ahshshd :D
(795 puan) tarafından
Hahahah ay sesli güldüm
(1,089 puan) tarafından
Ahshs ayyy oluyor işte şuan 5 aylık emin ol uykusuzluğa da alışıyorsun işini gücünü bütün ruh halini durumunu ona göre ayarlamayı öğreniyorsun
0 oy
(1,780 puan) tarafından

Oynatmaya az kaldı doktorum nerde. Bir yakışıklı oğlan  yüzünden çıldırıyorum :angel:

(795 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Geçiyor canim zamanla alışıyorsun adapte oluyorsun
(795 puan) tarafından
Umarım uyku beni çok zorluyo
0 oy
tarafından
İki buçuk yaşında daha yeni ev düzenimiz olmaya başladı daha yeni istediğim gibi yemek yapmaya banyo yapmaya filan başladım Allahım o diş dönemi neydi Yarabbim 
(795 puan) tarafından
Valla ben alışana kadar
0 oy
(4,988 puan) tarafından

Hahahah

Şahtık şahbaz olduk:woot:

(795 puan) tarafından
Aynen öyle:))
0 oy
(8,933 puan) tarafından
Oluyor öyle şeyler büyüdükçe bazı şeyler zorlasip bazıları kolaylaşıyor 
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Oluyor ilk zamanlar oyle seyler ben ilk aylar esimin aklini alıyordum uykuda. kalk cocuk yok,yatakta dikkat et o da yazık neye uğradıgini şaşırıyordu:)
(795 puan) tarafından
Bizim de ağladığı  zmn ikimiz birden kalkıyoruz bazende durup dururken kalkıyorum nefes aliyo mu diye
(1,945 puan) tarafından
Lohusalık iste canim iki aya tamamen gecti bende genel olarakta o kadar süruyordur l.sonra alisiyorsun daha saglikli düşünüyorsun falan
0 oy
(2,541 puan) tarafından
Hahah kız allah  emi bnde öleyim mesela cocuk emzrym tmmı cocukla ugraşcm die göğüsümü kapatmayı unuttum eşim de bana kızyr haha ne edem ya akıl makıl kalmyr inan bizde 10 aylıkız
(795 puan) tarafından
Sizin 10 ay olmuş bide ahaha
(2,541 puan) tarafından
He ya hic drmyr ki arkasından koşa koşa telaş :)
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Sabredecen büyüyünce de ne çabuk büyüdü dersin canım 
(795 puan) tarafından
Valla sanki zaman bi bana gecmiyo
(7,369 puan) tarafından
Geçtikten sonrada ne çabuk geçmiş diyoruz şuan öyle gelir büyüdü mu çabucak geçmiş gibi geliyor
0 oy
tarafından
Bazen sinirden ağlıyorum:( beş aylık ne yapıcam bilmiyorum  . Allah bana sabır versin gerçekten . Benimki kolik değil ama çok mızmız 
(795 puan) tarafından
Allah senin benim ve bütün annelerin yardımcısı olsun zormus valla
tarafından
Amin canım amin.
0 oy
(17,728 puan) tarafından
Daha ilk günlerin sersemliği var üzerinde. Bebek kucağimdayken evin içinde nereye  kayboldu diye aradiğim günleri bilirim. Geçiyor hepsi merak etme. 
(795 puan) tarafından
Geçmiş olsun sanada
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Cok güzel günler seni bekliyor merak etme canım. Rabbım sağlık versin yeter ki. Su an 27 aylik kızımla gezmeden geldik uzaniyoruz sana bunu yazarken bir yandan kızım saçlarımı okşuyor <3

(795 puan) tarafından
Yaa zaten inşallah bende büyüyeceği günleri düşünüp kendimi teselli ediyorum
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Telefonla konusurken evde telefon arayan ben buna şaşırmadım;) geçiyor hepsi
(795 puan) tarafından
Aa sende bendensin
0 oy
tarafından
Ben onu çocuk yokken yaşıyorum 
(795 puan) tarafından
Niye kiz
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Bizde 17 günlüğüz error veriyor beyin bibyerden sonra ev işi mi yapcan bebis mi bakcan dikişler bi yandan :)
(795 puan) tarafından
Aynen öyle valla piskolojikmen çökük durumdayim
(14,946 puan) tarafından
Durmayinca stres oluyor insan bizim gaz problemimiz var yüz üstü yatırdım bugün daha rahat etti sanki
(795 puan) tarafından
Şey yap kimyon çayı sen yap iç bebegin gaz sancısını keser
(14,946 puan) tarafından
Yapıyorum canım teşekkür ederim
0 oy
(2,693 puan) tarafından
Kiz daha bunlar hic bisey ah ah geciyo ama bu gunler 
(795 puan) tarafından
Geçer demi :(
(2,693 puan) tarafından
Geciyo kuzum iki gun once kizim 1 yasina girdi rahatiz artik
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Geçmiyor sadece alişıyorsun :)
0 oy
tarafından
4 aylik huni takmaya az kaldi gun geçtikce daha degisik huy cikariyor yuvarlanip emekliyor simdiden hic ama hic durmuyor yerinde gogsumu emzik niyetine kullaniyor emzik verince midesini bulandiriyor elini hepsini agzina sokmaya calisiyor sonra agliyor sanki ben diyorum koy allahimm allahimmm sabah bi kalktim dikmis gozleri bana bakiyor sjsjsjsj bir gülüşu bir ömre bedell iyki varrr
(795 puan) tarafından
Ahahah allah yardımcımız olsun anne olmak kolay değilmiş
tarafından
Amin insallah tabii annelik kolay degill boşuna cennet annelern ayaginn altinda demiyorlar:)

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 196 göst.
0 oy
17 cevap 661 göst.
0 oy
15 cevap 392 göst.
0 oy
17 cevap 690 göst.
4 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,104 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,347 soru

24,400,022 cevap

350,054 kullanıcı

...