Canım yanıyor kızlar için parçalanıyor. Kedileri alıp arka bahçeye indim. Hava güzel evde durmuyolar indirdim gezdirme tasmalariyla birlikte. Tam yukarı çıkacakken ekmek alıp öyle cikiyom dedim bekliyorduk karşıdan karşıya geçmeyi Hera biraz daha önde duruyomus ama çok değil fark etmedim araba üstümüze doğru geldi çok yakın geçti Herayı altına aldı arabanın arkasından çok bağırdım etraftakiler falan durdurdu arabayı ama biraz sürüklendi. Kanlar içinde kaldı adam durmadı üstünden geçip gitti. Derisi yuzulmustu. Eğer üstünden gecmeseydi kurtulurdu. Hemen veterinere falan götürdüm ama çok geç dedi çok fazla kırığı var iç kanaması var kaldıramaz en fazla bir iki dakika yaşar dedi. Gözlerinin feri sonmeye başladı. Öptüm burnunun ucundan gözünden tek bir damla yaş geldi. Ve tek gözü açık kaldı. İçim yanıyor kızlar. Bebeğimle arkadaş olucaklardi. Kızımı daha karnimdayken sevmişti. Sadece elimde tasması ve çekilmiş fotoğraflarımiz kaldı.
Ayyyy çok üzüldüm inanki
Ahhh çok üzüldüm yaa içim gitti
Yaa çok üzüldüm kizlar siz siz olun evde beslediginiz yavrularınizi yokda kucaginiza alın eve alisik oldugu icin disarida tepkileri farkli oluyor. Korkuyorlar
Oyyy Allah'ım çok acı yaa kedileri çok severim heleki tekir' ler daha bı dost canlısı oluyorlar
Başın sağolsun
******** pislik hiç mi görmüyor allahı m sabır versin
403,723 soru
12,095,722 cevap
36,396 kullanıcı