Kızlar hamilelikten üç beş hatıra kalsın diye bir iki poz foto çekelim istedim beyaz bi elbise aldım profesyonel bişey olmasına gerek yok gereksiz pahalılar diye bir arkadaşımdan rica ettim iki haftadır planladığımız günde erkek arkadaşı geliyor son anda iptal edip gezmeye gidiyor neyse sonuncuda dedi o zaman hafta içi bi gün akşam yapalim isten sonra fln artik günler de uzun sürüyo diye. Bunu ta pazartesi dedi salı çarşamba akşam yapalim fln dedi. Neyse sesi soluğu çıkmadı bugüne kadar. Bugün de ben yazdım akşam boşsan parka inelim iki üç poz çekelim diye yine işim var diyo. Yarin olsun diyo ben de yarın eşim müsait değil dedim cumartesi olsun diyo. Dedim kizim iki haftayi geçti erteliyoruz üç hafta olacak bu gidişle, karnim büyüdü aldiğim elbise küçüldü. Biz gider iki üç boz çekeriz tripotla fln sen işinde ol sagol dedim. Hala cumartesi müsait değil misin diyo ya sanki müsait olmayan benmişim gibi... şimdi ben buna kırılmakta haksız mıyım? Tamam herkesin işi gücü var ama bir söz vermişsen bir değil iki değil üç kere de sözü tutmamazlik yapılmaz ya!