0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (182 puan) tarafından
Kızlar hamilelikten üç beş hatıra kalsın diye bir iki poz foto çekelim istedim beyaz bi elbise aldım profesyonel bişey olmasına gerek yok gereksiz pahalılar diye bir arkadaşımdan rica ettim iki haftadır planladığımız günde erkek arkadaşı geliyor son anda iptal edip gezmeye gidiyor neyse sonuncuda dedi o zaman hafta içi bi gün akşam yapalim isten sonra fln artik günler de uzun sürüyo diye. Bunu ta pazartesi dedi salı çarşamba akşam yapalim fln dedi. Neyse sesi soluğu çıkmadı  bugüne kadar. Bugün de ben yazdım akşam boşsan parka inelim iki üç poz çekelim diye yine işim var diyo. Yarin olsun diyo ben de yarın eşim müsait değil dedim cumartesi olsun diyo. Dedim kizim iki haftayi geçti erteliyoruz üç hafta olacak bu gidişle, karnim büyüdü aldiğim elbise küçüldü. Biz gider iki üç boz çekeriz tripotla fln sen işinde ol sagol dedim. Hala cumartesi müsait değil misin diyo ya sanki müsait olmayan benmişim gibi... şimdi ben buna kırılmakta haksız mıyım? Tamam herkesin işi gücü var ama bir söz vermişsen bir değil iki değil üç kere de sözü tutmamazlik yapılmaz ya!

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aman ben bir iki derim baktım oralı değil hiç bir daha söylemem. Niye uzatiyorsunki.
(182 puan) tarafından
Uzatmadim zaten ikincide kendi dedi illa hafta içi yapalim fln ben de zaten adim alingana çikmiş uzatmiyim dedim tamam dedim bugün de böyle yapınca gerek yok biz çekeriz dedim artik. Böyle yapiyolar sonra da dilek alingan diyolar.
-Reklam-
0 oy
(693 puan) tarafından
Sakinnn haklısın 
(182 puan) tarafından
İnsan kırılıyor valla ben herkese koşarim söz verdiysem kendi işimi erteler önce onu yaparim milletin umrunda değil onun yüzünden gecikti de gecikti ve moralim böyle bozulup hevesim kaçmışken nasıl güzel fotolar çekinebilirim ki sinirim bundan
(693 puan) tarafından
Bişey olmaz canım sakin ol hamilesin kimse kimseye muhtaç olmasın ama arana mesafe koy hesaba almıyor demekki seni yakın yolda birini durdursan bile çekerler
(182 puan) tarafından
Aynen öyle valla yabancıdan rica etsem şimdiye işim hallolmuştu yazık gerçekten arkadaş diyoruz bir de... mesafe zaten bundan sonra kaçınılmaz yani ben soğuyunca istesem de eskisi gibi olamıyorum.
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Yanii sana söz vermiş tutmalıydı ama amatör pozla olmaz ki arkadaşın fotoğraf çekmeyi biliyor mu
(182 puan) tarafından
İyi çekiyo zaten dedim ya illa prof bisey istemiyorum hatta kendimiz çekicez artik.
0 oy
(316 puan) tarafından
Belliki arkadaşın söz nedir bilmiyo..
(182 puan) tarafından
Malesef
0 oy
tarafından
Yahu alt tarafı telefonla bi kaç poz ne uzatmış. Bi şeyi bir söylerim iki söylerim üzgünüm üçüncü olmaz ısrar etmem. Kendi kendime hallederim. Olmadı başkasını bulurum. 2-3 haftalık iş değil. Yarım saatte seksen tane fotoğraf çekilir. 
(182 puan) tarafından
Ben israr etmedim canım kendi hep mahcup olmuş gibi görünüp kendi israr etti haftaya olsun yok hafta içi kesin müsaitim fln ben de alıngan damgası yememek için trip yapmiyim hadi kabul ediyim dedim ama yok daha fazla dayanamadim dedim gerek yok biz hallederiz
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Haklısın valla hiç üstüne düşme sende 
(182 puan) tarafından
Düşmem zaten artik dedim biz halledicez diye
(1,334 puan) tarafından
İyi yapmışsın
0 oy
(6,102 puan) tarafından
Yoldan gecem birine cek desen ceker tenezzül etme bile ona
(182 puan) tarafından
Valla haklisiniz
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Başka kimse yokmu esinle beraber çıkın o çeksin ele bir iş yaptıramazsın zaten naza çektikçe çekerler kendilerini.
(182 puan) tarafından
Yok malesef boşverdim kendimiz çekcez tripotla fln iki üç poz zaten istediğim.

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 248 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Baharyagmuru00 (1,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 309 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 280 göst.
10 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 824 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,404 soru

12,384,205 cevap

43,408 kullanıcı

Kategoriler

...