0 oy
328 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 9aylik lazere baslicam ilk seansim yarın eşim bakicakti bebeğimize çarşıda oyalicakti 1saat ama bugün mesaiye kalıcak çok geç gelicek yarında öğleden sonra ehliyet sınavı var eğer beni götürürse hiç uyuyamicak bana eltime şöyle onunla git diyor ama eltim bi isim olduğunda benimle gelirmisin oğlumu yanımda tutarmisin dediğimde tamam gelirim diyip yarım saat kala gitmeye yok hasta oldum yok söyle böyle diye bahaneler uyduruyo ekiyodu bende gidemiyodum örneğin saçımı boyaticaktim tamam bakarım orada oyalarım dedi gelmedi gidemedim şimdide eşim ısrarla şöyle onunla git diyor mecbur soylucem ama içimden gelmiyor söylemek napicam bilemedim oğlumu birakicakta ailemden kimse yok herkesin işi var siz olsanız soylermiydiniz gidermiydiniz ki eltim arkamdan konuşup yüzüme gulen biri aşırı samimi değilim o yüzden 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emziriyo musun ? Emzirirken tavsiye etmiyolar lazeri. 
tarafından
Evet emziriyorum ama doktoru sıkıntı olmucagini söyledi ek gıda alıyor artık dedi
(6,046 puan) tarafından
Emzirmeyle alakası yok ki doktordan izin alıp hamileyken giden bile var. Ben bebeğim 6 aylık olduktan sonra kaldığım yerden devam ettim lazere
-Reklam-
0 oy
(913 puan) tarafından
Baska bi güne al canim randevunu illa o gün gitmek zorunda değilsin 
tarafından
Canım adetten 5gun önce ve adetten 5gun sonra olabiliyo eğer ertelersem bı daha çok zor giderim
(913 puan) tarafından
Canim en erken ve en geç tarihleri o onlarin öyle dedigine bakma bende gittim bitti hatta öyle senin dedigin gibi bi durum yok. Yani 6. 7. Vesaire günlerde de gidebilirsin
0 oy
tarafından
Götür yanında bakksin bir saatliğine ne olucak
tarafından
Öylede ya gene lafını yaparsa arkamdan konuşuyor sürekli mecbur kaldım ama içim rahat değil erteleyemiyirum da randevuyu
tarafından
Konuşsun boşver zaten lazere de fırsat ve randevu sürekli olmuyor
tarafından
Evet öyle zar zor ayarlaya bildim wsimi ikna ettim zaten
0 oy
tarafından
Eltine söyle yine cayarsa al çocugunu da git mutlaka yardımcı olurlar orda işinde çok uzun sürmüyo merak etme 
tarafından
Ya başkasına bırakamam bebeğimi eltime soylucem inşallah ekmez bu sefer içimde rahat değil ama erteleyememde randevuyu
tarafından
Sen bikirsin canım bi seans 3 bölge hepi topu taş çatlasın 40 dk sürüyo en uzunu. Ben olsam minnet etmem
tarafından
Of napicam bilmiyorum başka çözüm arıyorum aklimada gelmiyor ki
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Lazeri ertelerim 
tarafından
Erteleyemem çünkü adetten 5gun önce ve 5gun sonra anca yapabiliyorlar zar zor eşimi ikna ettim eğer gitmezsem cayar eşim ama içim hiç rahat değil başka bı çözüm arıyorum ama aklıma bişey gelmiyor
(3,266 puan) tarafından
Yanına al arabasıyla al götür yardımcı olacak bir insan evladı vardır herhalde orada
tarafından
Vardır ama bebeğimi tanimadigim birine bırakmak istemiyorum mecbur soylucem eltime eğer cayarsa naparim bilmiyorum
0 oy
tarafından
Eltine söyle yine beni ekmeyeceksen çocuğa sen bakar mısın diye söyle 
0 oy
(364 puan) tarafından
Söyle bence ya gelmezse gelmesin sende bida ona göre davranırsın gelsin baksın çocuğa sende işini hallet 
0 oy
tarafından
Böyle durumlarda hep tek başıma halletmişimdir. Götürürüm, bebek arabasına falan koyarım yanımda durur, gerekirse işlem anında kucakta tutarım bişeyler yaparım işte. Minnet etmeyi hiç sevmem, hele sürekli bahanelerle gelenlere. 
0 oy
tarafından
Balım orda oyalayacak çırak falan yok mu durum bu de bırakacak kimse yok de 
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Eltinle gitme randevunu eşine uygun başka bir güne ayarla o daha kolay olur bence

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 369 göst.
5 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Syma (839 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 120 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 249 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 771 göst.