Kizlar bugüne gibi olanları zaten çoğunuz biliyor.kardesim yok benim ablam falan size anlatdım sizden sizden istedm sagolun verdiinizde.dun eşim geldi akşam annemden özür dile dedi yalnis yapmışsın neden çocuğun altını değişirken izin almadın falan dedi.bende cevap verince el kaldırdı ama vurmadi,indirdi.bugun kaynanam kaynatamla konuşuyorlardı mutfakda bende içerde cocgu emdiriyorum.neyse dayanamadım çocuğu uyutdum cikdim kaynanama dedim benle alıp vermediyin ne.bu başladı sen o sun busun beni hastalığa saldın.sen .senin yüzünden hasta oldum gelinlik etmedin kizlik etmedin bana bı işin ucundan tutmadin hep bebeyini yediriyon.dedim anne çocuk az az yiyor onuncin istiyor napiyim.boyle ağzından geleni dedi ama bende cevabını verdim şaşırdı bunun dili cikdi falan dedim yeter artık bıktım.ama kaynatamla ben tarafdan konuştu.buda bütün gün ordan burdan soruyon internetdən bakiyon bana sormiyorsun beni buyuyun görmüyorsun.ama nasıl bağırıyor.dedim oğlun senin yüzünden bana el kaldırdı diyor iyi yapdi gözlerini cikaraydi keski.sen beni ondan koparmaya calisiyim falan.esime dedim boşanmak istiyorum .dedi bosanalim ama çocuğu vermem.ben ne yapayım kizlar ağlayarak emdirdim bebeyimi o hiss ediyormudur?sütun kesilirmi?