0 oy
934 göst.
Aile kategorisinde (220 puan) tarafından
Kizlar bugüne gibi olanları zaten çoğunuz biliyor.kardesim yok benim ablam falan size anlatdım sizden sizden  istedm sagolun verdiinizde.dun eşim geldi akşam annemden özür dile dedi yalnis yapmışsın neden çocuğun altını değişirken izin almadın falan dedi.bende cevap verince el kaldırdı ama vurmadi,indirdi.bugun kaynanam kaynatamla konuşuyorlardı mutfakda bende içerde cocgu emdiriyorum.neyse dayanamadım çocuğu uyutdum cikdim kaynanama dedim benle alıp vermediyin ne.bu başladı sen o sun busun beni hastalığa saldın.sen .senin yüzünden hasta oldum gelinlik etmedin kizlik etmedin bana bı işin ucundan tutmadin hep bebeyini yediriyon.dedim anne çocuk az az yiyor onuncin istiyor napiyim.boyle ağzından geleni dedi ama bende cevabını verdim şaşırdı bunun dili cikdi falan dedim yeter artık bıktım.ama kaynatamla ben tarafdan konuştu.buda bütün gün ordan burdan soruyon internetdən bakiyon bana sormiyorsun beni buyuyun görmüyorsun.ama nasıl bağırıyor.dedim oğlun senin yüzünden bana el kaldırdı diyor iyi yapdi gözlerini cikaraydi keski.sen beni ondan koparmaya calisiyim falan.esime dedim boşanmak istiyorum .dedi bosanalim ama çocuğu vermem.ben ne yapayım kizlar ağlayarak emdirdim bebeyimi o hiss ediyormudur?sütun kesilirmi?

17 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Geceden bu yana ne kadar post okudu İsem herkes eşi ile ailesi ile sıkıntısı var . Allah'ım herkesin yuvasına huzur mutluluk versin . 

Sende üzülme hem sütün kesilir bebeğin de etkilenir . Allah'ım yardımcınız olsun
tarafından
aminn canım bsnde uzuluyorum onlar icin ne kadar zor bide eşleri anaci dahada zor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böyle kaynanaı alp duvara çakmak istiyorum ilet kadın hiç üzülme sütun kesilir canım  ne ya herseye karsior o istedn zaman emzirirsn istedn zaman altını alrsn ona neymis birlikmi yasiyorsn sen 
(220 puan) tarafından
Hayır ayriyim hastaneden çıkardı getirdi sen bakamazzin kendim bakicam 40 a kadar.ama kaynatamla konusdum bu sözlərdən sonra kalamam baba dedim götür beni evime
.iki gün sonra gidicem
tarafından
Evet canım git evine  rahat rahat bakrsn laf olmadan
(557 puan) tarafından
Git kuzum git ben şiştim valla senin kaynananin konusmalarindan gitte rahata huzura er bakamam diyede hiç korkma bakarsın bebeğine
0 oy
tarafından
Kaynananın gönlünü al yapmasan bile annecim sence nasıl olur diye sor annen seviyor seni senden sevgi bekliyor bu kadar büyütme bir daha olayları bence kocanıda arada bırakma iyi günler. 
(518 puan) tarafından
Bayanın eski postlarını okumadınız herhalde kaynanası bebeğe kıza vermiyor bile altını saatle değiştirmesi gerekiyormus daha neler neler her zaman gelinler ılımlı olamaz. Büyükse büyüklüğünü bilsin az sussun sevseydj gelinini oğlum iyiki sana el kaldırmış demezdi
tarafından
Yok ben yeniyim diğer postlarını okuyamadım benim yapmak istediğim sadece eğer bişeyleri çözecekse konuşarak yada akıllı davranarak çözsün sevmese bile anne desin haklısın desin siz diyorsunuz kıza neler ediyor diye peki kızın agzından boşanacagım kelimesini duydunuz mu? Eğer duyduysanız haklısınız bunları yazmakta eğer duymadıysanız onu daha çaresiz bir duruma sokuyorsunuz onlarla başa çıkmayı kavga ile ögrenemez akıllı olması ve kışkırtmalara gelmemesi lazım bende gördüm geçirdim boşan desem Allah Bana sorar canım hesabını..
(518 puan) tarafından
Bende bosan demedim zaten ama ben olsam kesinlikle katlanmazdım böyle bir kaynanaya zaten sesini çıkarmaya çıkarmaya böyle tepesine çıkmışlar bebeğini kıza vermiyor bu ne demek allah aşkına
tarafından
Anne koca gelin bebek çıkılmaz bir durum Allah kolaylık versin nediyeyim...
(7,539 puan) tarafından
Kaynananın tek derdi gelini kullanmak . İşini yaptiramams ya gücüne gitmiş dengesiz mi ne sanki hizmetçi almış gibi triplere girmiş
0 oy
tarafından
Bacım sana kaç kez akıl verdm dinlemedin ki 

Ağlama sütun bak gider ona da laf ederler öyle hemen boşanilmaz kimse de alamaz bebeğini o senin merak etme 

Öncelikle evin yok mu senin evine git tek basjnaybaj kaynanan da çok hevesli ise kendi evimde karışma yemeğini yapsin gtsin bu kdr basit zaten çocuk büyüdükçe iyi oluyor dilinden anloyosn 

En iyisi kendi evine gt
(220 puan) tarafından
Gidicem  kaynatamla konusdum beni götür dedim iki gün sonra goturucek azdaha sabır edecem.esim götürmez kalalım diyor
tarafından
Senin kocan kalsın orda belki anasının sütü gelir de emer tövbe tövbe
(101 puan) tarafından
Ne iyi dedin, adam evlenmiş barklanmış coluga çocuğa karışmış hala anne anne.. Bu ne be. Böyle adamlar evlenmesin mümkünse.
tarafından
Bnce de kalsın orda sen git kal kendi evunde
(557 puan) tarafından
:))))) allah canını almasın
tarafından
Tövbe kız Allah uzun ömür versin hepimize
(557 puan) tarafından
Amin canım söylediğin komik geldi ondan öyle dedim :)
(220 puan) tarafından
Öyle yapicam gidib kalicam evimde gelirse gelsin.birde kizlar ben bunun yapdigi yeməkdən yemek istemiyorum.kocam akşam geliyor işten o zamana kadar aç kalırsam sütüm kesilirmi?
tarafından
Kesilir tabi neden yemiyosn anlamadım
tarafından
Bi tencere bulgur pilavi yap kendine sabah aksam onu ye. Ama ac kalma
(29 puan) tarafından
Güzel yorumdu... Aynen öyle
0 oy
tarafından
kuzum bu sebebden boşanma idare et 40 'ın çıkana kadar sonra kendi evine geçersin
(220 puan) tarafından
40 a kadar kalamam.cok kötüyüm.iki güne gidicem
tarafından
yuvanı dağıtma kuzum kaynana için
(220 puan) tarafından
Ne kadar sabir edeyim daha sabrım kalmadı.isin ne yeri ki ben bile bugün cevap verdim ne kadar dolmusum bak.normalde çok sabirliyim.cocuklarla velilerle çalışdığım için Sabri öyrəndim.bu kaynanaya bile sabr ediyorum ama yetdi(((
0 oy
(181 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin gelinlik etmedin kızlıkk etmedin diyorda senin çocugum orda aç yatarken sen gidip koca kadının karnını mı doyuracaksın Allah aşkına ne demek gözlerini çıkarsaydı keske. Keske kocan azıcık anlayışı olsaydıda annesini sana seni annesine düşürene kadar araya girip biraz dur deseydi. Hemen boşanmayı kabul edecek kadar ne var bu tartısmalarda bide daha sfnin yavrun süt kuzusu sakın onun bunun lafına bakıp kocanla aranı bozma oturun sakin kafayla konusun sen sıkıntını anlat o söylesin yani anneside her şeyinize karışmasın ne zaman altını değiştirip ne zaman karnını doyuracağını ona mı soracaksın bu kadar baskın karakterlik olmaz canım senin biraz sakinliğe ve eşinle adam akıllı konusmaya ihtiyacın var. Sakın aglayıp üzme yavrundan güç al onunda sütünü yok etme boşver hersey olacağına varır Rabbim yardımcın olsun inşallah 
(220 puan) tarafından
Hicbisey yok doğru ama bu kadın ne kadarki yaşıyor bu hep böyle devam edicek.ben hep kocamla tartisicam bunun yüzünden biz hep kavgalı ben hep gözü yaşlı olucam
(181 puan) tarafından
Canım senın kendi evin yok mu git evine çekil kabuğuna kapat gözünü kulağını kim ne yapıyorsa yapsın sen bu kadının düşmanı değilsin ki yavrum bu ne ya kocanda sanki karısınıda tanıyor anasınıda azıcık aradaki dengeyi kursun ne bu anacılık yani yazık günah el kadar beben var nasıl kıyıpta üzüyorlar
0 oy
(405 puan) tarafından
Bebeği vermem diye birşey yok. Emzirilen çocuk sur çocuğudur vur çocuğu her zaman anne de kalır. Sen mahkeme de sözlü şiddette bulunuyorlar psikolojim alt üst oldu ne hamileligimden birşey anladım ne lohusaligimdan. Çocuğumu kucaima akıp sevmeme bile izin vermediler. Bosanirsam da çocuğu vermemekle tehdit ettiler. Dersen zaten mahkeme böyle insanlara o çocuğu vermez tatlım böyle kaynanayi alıp duvara monte edeceksin o ordan konuşsun sende onun dediklerinin tam tersini yap kaynasın orda sinirden gerizekali
(220 puan) tarafından
Zaten öyle yapdim.kaynatam aşağı indi dedi kızım git yemek ye çay falan iç ben gelene kadar barışın.ama ben gitmiycem bana olmazin lafını dedi kadin
(405 puan) tarafından
Noldu kuzum hallettiniz mi sorunlarinizi
0 oy
(4,801 puan) tarafından
Ne demek çocuğu vermem. Onun kararına kalmış bişey mi bu. Ne yani seni tehdit edince susup oturacak mıymışsın. Boşanma konusunda yorum yapamam konuyu tam bilmiyorum ama kimse senin çocuğunu senden alamaz. Sakın öyle bi korkuya düşme.
(220 puan) tarafından
Ay insAllah.bu kadinin niyeti önceden beni bosatmakmis zaten oğluna ne dese dünden razı.onun için çocuğu alıştırmami istemiyor
(4,801 puan) tarafından
Sen boşver onları al çocuğunu kendin bak altını al banyosunu yaptır. Kimseye bırakma çocuğunu.
0 oy
tarafından
Allah ishal etsin senin o kaynanani nasil bi adam ya sana cektirmediyi kalmadi canim git evine esinde bak sana yardik etcek iyi olcak araniz o anesiyle senin aranda kaldi annesi onu dolduruyor qaliba kendi evinizde olsaniz cokta karisamaz yinede esine kalan sen olcaksin anliycak insallah o cadi kaynanan icin yuvani bozma esini sustur cokta tepene cikmasin 
0 oy
tarafından
bebek anne stresini hissediyor canim 

Allah islah etsin kaynanani
0 oy
tarafından
Bebegini kimse senden alamaz hukuken. Eger gerçekten bosaninca gidicek bi yerin varsa git. Cocugun altini degistirirken izin almadn ne demek. O senin bebeğin kaynananin değil
0 oy
(29 puan) tarafından
İki gün beklemek niye onu anlamadım ailen arkandaysa gelsin alsınlar seni yada kendin git madem bi tanecik gelinlerine sahip çıkamamışlar ananın evine götürürkende götürmeyiversinler. Böyle koca olmaz olsun anası yuvasını yıkıyo hala mal gibi boşanalım diyo.Git kızım git ne okları varsa yesinler. Allah sıracak o kaynanana. Sen ona bakmak zorunda değilsin seni 9 ay o taşımadı o büyütmedi hiçbi hakkı yok üstünde. 
0 oy
tarafından
Kocan boşanalım diyorsa bu şu demektir ben sana hiçbirşekilde kocalık yapamam yolun açık olsun diyor artık karar sende. Ben çok vakıf değildim konuya Okudukça anladım neler döndüğünü çocugunu kurtar o ortamdan artık ha kocanı seviyorsan vazgeçmiyorsan bilemem. 
0 oy
(7,539 puan) tarafından
Kaynana tam bir yılan ya lohusa kadından iş mi bekliyor ee o zaman senin orda kalmanın anlamı ne git kendi evine sana bakmayacak ise kendi evinde kafanı dinle bırak ne halleri varsa görsünler ya çocuk senin çocuğun hiç bir şey yapamaz gudubet kadın çok bebege hevesi varsa kendi yapsın baksın madem 
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Hisseder tabi.. Esini al karsina sakin sakin konus. Eger anlamiyorsa sert usluba gec.. Ne olursa olsun el kaldiramaz sana. Bebegin alt degistirme saati olmaz pisik olur egzema olur. Doktora gittiginde mahsus soruver. Bu çocuğu sen dogurdun sen buyuyteceksin kaynanan degil. Anladigim kadariyla kaynanan sana guc gosterisi yapiyor. Ona soracaksan o dogursaydi sen degil
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Topla esyani cik yola evinde gayet iyi olursun rahat olursun kayinbabandanda biraz para al bebegin bezi evi vs biraz idare edebil
(220 puan) tarafından
Paralarına ihtiyacım yok Cook sukur calisdimda biriktirdim bı sure idare eder.ama gitsem bunun dönüşü olmaz(((((ondan korkuyorum
(2,848 puan) tarafından
Esin eve gelmezmi arkana

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 815 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 348 göst.
26 Haziran 2020 Aile kategorisinde Papatyasever (3,213 puan) tarafından soruldu