0 oy
1,323 göst.
Aile kategorisinde (930 puan) tarafından
Kizlar aşırı takıntı oldu bende ya kızım 8 aylik..eşimin ailesi 3 kere gordu ama günde 10 kez görüntülü arıyorlar..sorunumun şu olduğunu anladım.. bebeğimi benim gibi sahiplenen birilerine tahammülüm yok..cok kiskaniyorum.kaynanamin aşırı sevgi sözcükleri kulağımda çınlıyor hergun..ve kızım kaynanama benziyor..kendimi ne kadar değiştirmeye çalışsam da bunu içimden atamıyorum gelmelerini sevmelerini istemiyorum.ana tavuk gibi didikleyesim geliyor.bir de bebekten önce samimi değildik eşim haftada bir arardı.. simdi günde 10 kere..valla en sonunda git annenin evine diyecem

49 Cevaplar

0 oy
(3,163 puan) tarafından
Aynısını kendi annen icin de düşünüyor musun ? O zaman senin annen de sevmesin torununu. Eğer bebeğini kiskaniyorsan herkesten kiskanirsin. Yok kaynanani cekemiyorsan sadece kaynanandan kiskanirsin oda bebeği kıskandığin değil kaynanani cekemedigini gösterir. İnsanlar torununu sevsin bırak. Benim babanem dedem beni öbür torunları gibi sevmezdi içim hep niye sevmiyorlar diye kötü olurdu çocuk aklı işte. Sende bunu bebeğine yapma hazır seviyorlar uzaklaştırma.

(Bu arada cekemiyorsun derken lütfen yanlış anlama yani kafan kaynanani kaldırmıyor lafları sözleri varlığı seni rahatsız ediyor anlamında dedim yani öyle farklı anlaşılmasın kötü bir kelime olarak kullanmadım)
-Reklam-
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Bencil olursanız evladınız da böyle büyür lütfen bunu ona yapmayın. Sevgi ile büyütmek kalabalık aile içinde evladınıza sevgildiğini gösteren ailesi olması ne büyük nimet. Eminim ki kayinvalideniz ilgisiz olsa o zaman da bunlar nasıl aile çocuğumu sevmiyor benim ailem böyle mi derdiniz.
0 oy
tarafından
Bende tam tersi sevsinler istiyorum sürekli arayıp sorsunlar istiyor ama çok fazla öyle değiller...
0 oy
(266 puan) tarafından

Sende birgun kaynana olacaksin !

Unutma oda o cocugun babannesi kendine gel ! 
0 oy
(281 puan) tarafından
Ayniyiz :) ama şöyleki ben sezeryan dogum yaptim 2 gun durdu yanimda gitti evimiz de yakin bidaha gelmedi yemekte gondermedi ama hergun görüntülü aradi ondan kinim :) cok zoruma gitti
0 oy
(1,723 puan) tarafından
Benimkiler de çok seviyorlar ölüyorlar resmen benim çok hoşuma gidiyor zaten hep ben ilgileniyorum yoruluyorum onlara gidince yada onlar gelince alıyorlar ben sadece emziriyorum o kadar çok hoşuma gidiyor dediğim gibi ilk torun bi de
0 oy
(421 puan) tarafından
Ne güzel Iste sevgi dolu bebeğin olur bırak sevsin sevilsin bebek senin beb3gin o değişmeyecek 
0 oy
(133 puan) tarafından
Zihniyetiniz batsın ne deyim 
0 oy
(643 puan) tarafından
Aynı düşüncedeydim. Şu an oğlum bana bağımlı yaşıyor. Bırak sevsinler. Alsınlar. Kızın herkesi bilsin. Sonra ortamda kimseye gitmeyen ağlak mız mız olup çıkıyorlar. Oğlum yürüdükçe yaş aldıkça keşke bu kadar üzerine düşmeseydim diyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 495 göst.
10 Ocak 2021 Aile kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
64 cevap 1,353 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,589 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 538 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Burcu21 (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 429 göst.