Kızlar bir ara kuzenimle eşi tartişmıştı v akrabalarım falan araya girdiler nasil olduysa artık hal olmuştu bahsediyorlardı ama ben pek kulak vermiyordum tabi baya üzülmüştüm bu duruma . Bu akşam misafirliğime geldi ve olayı kendi ağzından duymak istedim ben pek uzaktan söylenen laflara inanmam . Neyse kuzenim dedi biz bir qra dışarı çıkmışız arabada yedek bir tlfn varmış demişim bu tlfn kimin demiş arkadaşımın bozulmuş kuzenimin eşi işçi çaliştiyor işte onların tlfnuymuş falan. Sonra dedi bende inanmışım hiç kulak vermemişim. Sonra biraz zaman araya girer bu hep akşamları geç geliyormuş ve dedi bazen akşam eve gelirken 2 3 kez gidip arabasına bakarmış . Dedi eşim uyudu araba anahtarını aldim gittim tlfn almişim ve tlfn şifresiz içine girmiş kucalamis msjlaşmalr foto v.b bu tür şeyleri görmüş tlfndaki bütün herseyi kopyalayıp tlfnuna atmış. Sonra tlfonu goturüp yüzüne atmış bu ne diye dedi bana demiş işte bir okul arkadaşım kötü bir niyetim yok demiş .nasil savunacağını bilmemiş. kuzenim kustu gitti boşanma davası açtı buyükler araya girdi bu seferlik çocukların için affet demiş çok şey yapmışlar demiş bu sefer herhangi bir hatası olursa biz kendimiz sana işi bırakmayız. Ama bana dedi eşimden nefret ediyorum iğreniyorum dedi dedi çocuklarım jçin. Dedi ama bu sefer asla affetmem. Öyle çok üzüldüm çok şey anlatı Allah kimsenin yuvasını bozmasın zor