Bu adam beni delirtmek için var. Hamileyken 1 hafta anneme kalmaya gittim eşim o sırada acil para lazım annenden al ben gönderirim dedi. Geri eve geldim eşimi üniversiteden kız arkadaşı aradı telefonu açar açmaz esra geldi dedi. Eşime dedim ki benim annemde olduğumu nereden biliyor. Senden görmüştür dedi. Kızın ben de ne numarası var ne sosyal medyadan ekli. Aramış kızı her gün konuşmuşlar arama kaydından silmiş. Fatura detayından gördüm. Kavga kıyamet koptu. Neden olarak bana dedi ki kızın babası öldü teselli ettim. Allah rahmet eylesin de kız 3 yaşındayken vefat etmiş babası 25 yıl sonra mı teselli edesi gelmiş. Neyse sonra dedi ki kaza yaptı arabası paramparça bana nereden yaptırım falan dedi. Neyse baya kavga falan derken arayı tekrar düzelttik. Aradan tam 6 ay geçti. Eşim askerde telefonu bende hattı onda. Telefonda whatsapp açık. Kız oradan eşime kusura bakma parayı anca denkleştirdim iban atsana yazmış. Canımmmm kocam kız için annemden bana para istettirmiş. Bir de yalancı acil çok sıkıştım kredi kartım patladı falan demişti. Sinirden deli oluyorum. Arıyorum arıyorum açmıyor yatmıştır şimdi deli oluyorum