+1 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Eşim yurt dışı görevine gitti 5 aydır orda son 1 ayı kaldı. Gittiği ülke de yabancı askerler de var ee haliyle kadın askerler falan da var. Ben ilk gittiğinde kafamda kurup sürekli sorular sordum. Yabancı kadınları duyunca yattıkları yerleri ortak alanlarını hep merak ettim. Eşime peki bizden de memur yada asker kadın var mı demiştim taa 5 ay önce. Yok dedi. Hep yok dedi. Konuşurken falan gözümün içine baka baka yeminler etti. Dün neden bilmiyorum otururken biranda aklıma yine böyle birşey sormak geldi. Bi afalladı yoo ne alaka falan demeye başladı. Kadınlar hisseder, doğruyu söylemesi için aradım nasıl yeminler ediyor telefonda. Sonra baktı ben fark ettim birşeyleri, bana uzunca mesaj atmış çalışan memur kadınlar da varmış falan.. mesele kadın değil, tabiki olacak her iş de var beni üzen şey aramızdaki güveni sarsması, yalan söylemesi, yalan yere sürekli yemin etmesi. Ya biz uzak ilişki yaşıyoruz biz 4 yıldır ayrıyız birbirimize ağzımızdan çıkanlardan başka inanacak seçeneğimiz yok ki… Her akşam çalıştığı yerde oturuyordu arkadaşlarıyla ben haliyle artık yalanı öğrendikten sonra kurmaya başladım kendimi. Kim kim oturuyorlardı daha neyde yalan söyledi diye. Çok üzgünüm.. dünden beri mutsuzum, ağlıyorum, güvenimi sarstı sorun sadece bu bana doğruyu söylemiş olsaydı ben napabilirdim ki zaten eşek gibi kabullenecektim. Ama bana hep yalan söylemiş..

14 Cevaplar

+1 oy
(8,321 puan) tarafından
Kadın olsa ne olcakdı siz çok abartmışsınız bunu sorarak, oda yalan söylemiş haklı değil tabiki ama siz güven problemi yaşıyorsunuz belliki. Bunu sürekli dile getirip sormanızda tuhaf geldi bana. 
(27 puan) tarafından
Ben çok detaycıyım, kendim herşeyi her zaman anlatırım onda bu güveni hiç hissedemedim. Ve beni inandıran tek sey yeminiydi oda yalanmış
-Reklam-
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Benim şu yazdıklarınızdan anladığım eşinizi kadın var mı diye çok sorarak yalan söylemeye itmişsiniz. Bu kadar çok sorunca o da tartışma çıkmasın diye yok demiş geçiştirmiş ama siz ısrar edince dökülmüş. Sık sık sormak yerine en başında kadınlar da vardır belki ama ben sana güveniyorum deseniz o da var derdi bence. Eşinizin yaptığını onaylamıyorum asla, yalan çok incitir insanı. Fakat erkek de kadın da birbirini sıkboğaz etmek yerine ne kadar güvendiklerini hissettirmeli bence. Eşimin iş yerinde çokça kadın var, kötüsü de var iyisi de. Ama bir gün bile uyarma ihtiyacı hissetmedim. Kendisine güvenim tam, yanlış yaparsa da bana değil kendisine yapar bunu çok iyi biliyor. 
(27 puan) tarafından
Benim eşimden önceki travmam başka ortama gidince gözüm açıldı deyip bırakan bir ilişkim vardı. Onun bende kalan etkisiyle mi yaptım bilmiyorum evet çok sordum hissetmedim doğru söylediğini ama suan daha mahvetti.
(1,964 puan) tarafından
O zaman bu eşinin sorunu değil ki senin halletmen gereken üzerinden atman gereken bir yük. Travmalarımız var daha olacak da ama insanları darlayamayız bunun için. Eşini seviyorsan güzelce konuş, doğru bir iletişimin çözemeyeceği hiçbir sorun yoktur. Bana yalan söyledin incindim, yeterince güven problemi olan bir insandım iyice katmerlendi şimdi de. Ama ben de seni çok zorladım çok sorguladım benim de sana güvenmem lazımdı de. Pamuk olur o zaman. Sakin kal ama, kafanda da kurma.
0 oy
(30 puan) tarafından
Galiba eşin kafanda yanlış şeyler kurma diye kadınları söylemedi sana yeminler etmesi çok saçma tabi.sen kıskanç mizaçlı bı kadinsan eğer oncedende böyle sorunlar yasadiysaniz onu yalana itmiş de olabilirsin
(27 puan) tarafından
Bilmiyorum belki de
0 oy
(4,216 puan) tarafından

Kusura bakmayın ama adamlari yalan konusmaya sizler zorluyorsunuz o yüzden adamda suç görmedim sen kurdukca ve adama baskı yaptıkca böyle devam edecek 

(27 puan) tarafından
Şuan yeterince kötü oldu zaten konuşacak hiç birşeyim kalmadı
(4,216 puan) tarafından
Yapmayın kurarak evliliklerinizi kendinize zehir ediyorsunuz karı kız sadece orda yok her yerde var yapacak olan 7 /24 koynundan cikmasa yine yapar çok özür dilerim ama şöyle bir laf var or.ospuyu kilide vurmuşlar kilidiyle oynasmis sizler böyle yaptıkça o adamın aklında yoksa bile aklına sokmuş oluyorsunuz  YANİ SİZLER TEŞVİK EDİYORSUNUZ ONLARA İTİYORSUNUZ İTMEYİN KENDİNİZE ÇEKİN
(1,490 puan) tarafından
İçimden geçenlerin yorum hali gerçekten bazen o kadar abartıyoruz ki kadın olarak kıskançlıklarımızı hayatı kendimize zehir etmekten başka hiçbir şey değil yani bir salın adamları bacım bir ortamda mevzu geçse benim kullandığım cümle şudur 100 kadının içinde olmak zorunda kalsa gözünü kaldırıp birine bakmaz o da benim için synısını düşünür çünkü bir ilişkideki en büyük etken güven güvenmeyip sürekli sorguladığınız adamların koynuna girmeyin bir zahmet adam yalan söyleme konusunda haksız tamam ama sen artık ne kadar darladın adamı mecbur kaldı onu da düşün bence ondan öncekilerin suçunu ona ödetme
0 oy
(769 puan) tarafından
Canım sen adamı darlayip yalana teşvik etmişsin kadınsız ortam var mı artık bu kadar saçma sapan konular yüzünden yuvanizi sarsmayin bu durumu yaşayan herkes için söylüyorum güven yoksa birliktelik neden eşeğin aklına karpuz kabugunu böyle yaparak sizler sokuyorsunuz 
(27 puan) tarafından
Benim eşek zaten meyilliymiş
(769 puan) tarafından
Zorlama darlama  abartılacak bir konu değil sonuçta ortada ihanet yok bence rahat ol kendinden soğutarak uzaklaştırma tatlı dilli ol aşk dolu sözcükler çıksın ağzından
0 oy
(3,421 puan) tarafından
Yani illa kadjn erkek olacak bı arada sorarak sen abartmışsin canım dediğin gibi kurmuşsun oda sen üzülme diye yalan söylemiş. Yani napsin kadın var diye işini yapmasın mi benim eşimde forklift operatörü ister istemez kadınlarla muhattap oluyor numara da alıyor ne diyim şimdi kafam da kurmaya kalksam ohoo . Kendi kendine kuruntu yapma kuzum kendini de eşini de üzme boş yere he yalan söylemesi doğru mu elbet değil . Orda haklısın yalan söyleyerek güvenini sarsmis 
(27 puan) tarafından
İlk günden sordum. Diğerlerini söylediği gibi bunumda söyleyebilirdi. O kadar profesyonel yalan söyledi ki gözüme baka baka ben ona çok üzülüyorum
(3,421 puan) tarafından
Ya belki böyle olacağını bildiği için söylemedi simdi bilemeyiz al karşına konuş gerekirse wp kendi telefonuna bağlantı kur takip et
0 oy
(17,534 puan) tarafından
İlk gittiğinde de kafanda kurup sürekli soruyordum diyorsun canım eşini savunmak değil niyetim ama adam yurt dışı görevini burnundan getirme diye yalana başvurmuş baskı yalana teşvik eder. Zaten o güven baştan yokmuş ki sürekli soruyormuşsun sürekli kafanda kuruyormuşsun adamda kendince buna önlem almış doğru mu tabiki değil ama yapacakta bir şey yok 
(27 puan) tarafından
Olan oldu zaten kendi seçimini yaptı
(291 puan) tarafından
Seçimini yaptı derken bitti mi dedi niye umutsuzca yazdı siz çok kıskanç biri olabilirmsb ben de öyleydim çünkü zamninda sonra baktım yipraniyorz kendimi geri çektim ha cekmeden öncede hata yaparsan ben ve kızlarımız senin hayatinda olmayız kaybedersin bizi dedim . sonra eskisi gibi kiskanmamaya başladım peşine düşmedim bu seferde değiştin diyr bana o koşuyor
0 oy
(618 puan) tarafından
Sürekli sorular sorarsan adamı sıkarsın soylese kimbilir nasıl üstüne gideceksin.Fazla abartiyorsun  kendini de onu da bukadar yorma derim.
0 oy
(556 puan) tarafından
Kafamda kurup kurup soruyordum diyorsun sen bence biraz yalan söylemeye mecbur bırakmissin kusura bakma lütfen bu kadar başka kime yapılsa aynısını yapar 
0 oy
(4,093 puan) tarafından

Kendi kendini üzme, şimdi sen yabancı kadınları bilip takıldığın icin esin diğeri icinde yok demiştir,sen bu durumu sorun haline getirme diye bence seni üzmemek için söylemedi zaten bitmiş 1 ay kalmış kendi kendini yıpratmanin bir anlamı yok.Citi piti kadınların askerde ne işi var ruhu daha maskülen olan Hanım arkadaşlarımızın kendi tercihi bu gercegide unutmayin olur mu .Ne kocanizi ne kendinizi gereksiz strese sokup yormayın bence.

Ve en önemlisi hayatın her alanında kadınlar erkekler ile bir arada yaşamalı ki doğru mesafeyi her iki cinsde korumayı öğrensin, topluma uygun hareket etsin.Tam.olarak bu sekilde yaşandığında hayat düzene girer.Sakinarak değil zaten sakınma ihtiyaci duyuyorsan problem karşı taraf ile ilgili değil birlikte olduğun kişiden (sectigin kişiden, yani kendi kararından)memnuniyetsizliginden oluyor.
0 oy
(964 puan) tarafından
Kadın çalışan olması çok normal ki. İçinde öyle birşey varsa yurt içinde de yapar. Ama 4 yıl da uzun süre.evi niye tasimadiniz yurt dışı görevlerine herkes ailesini de goturuyor
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Benim eşim de trafik polisi 3 kişiler 1 i kadin oluyor. Veya 2 kadın eşim tek erkek oluyor. Yapacak olan her şekilde yapar sürekli sorgulayıp özguveni düşük olarak göstermem 2.si de eşime güvenmedigimi göstermem. Ben de okulda erkek öğretmenlerle çalışıyorum mesela. Eşim arayıp sürekli sorsa falan çok üzülürüm guvenmiyorsan benimle ne işin var derim. Eşin de bence sen çok üstüne gittiğin için yalan soylemis 
0 oy
(418 puan) tarafından
Özgüvenli olsaydın ne ona yemin ettirirdim nede kadın var mı dıye sorardın
0 oy
(6,871 puan) tarafından
Eşin senin huyunu bildiği için yalan soylemis olabilir tabi ki bunu doğru bulmuyorum ama çok fazla üstüne gitmişsiniz oda bunu kaçış bilmiş olabilir şuan hangi işte kadın çalışan yok neden sadece kadınlar suçlanıyor erkekler kötü niyetli olmuyor mu ben bu kısıtlamayı sormayı gerçekten çok saçma buluyorum eşim mobilyacı dersin ki hep erkek olur o işte ama öyle değil yapacak olan işteyim diye de yapar Rabbim şeytana düşürmesin demek en iyisi 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 607 göst.
0 oy
4 cevap 328 göst.
27 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,173 göst.
2 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 309 göst.

407,327 soru