Kızlar kardeşim 27 yaşında. Şuan askerde. 10 gün sonra gelecek. Kız arkadaşı var. Sözlü sayılır. Askere gitmeden önce ailece çiçek çikolata aldık 7 saatlik yola kızın ailesi ile tanışmaya gittik. 7 yıllık sevgililerdi kızla. Üniversiteyi falan birlikte geçirdiler. Kızı da çok severdim çok iyi bir kız. Kaç defa. Geldi bize ailemize girdi düğünüme falan da gelmişti. Kardeşim bugün görüntülü aradı beni. Biz ayrıldık dedi kız istemiyormuş artık beni.( İsim vermiyorum o yüzden kız diyorum) iki hafta uğraştım abla dedi istemiyormuş. Tamam kız zor koşullarda çalışıyor ailevi durumu pek iyi değil. Kız yıllardır hep gece çalışıyor gündüz uyuyor falan. Mecburiyetten çalışıyor iş yok yaşadığı yerde imkan yok falan. Pat diye bırakmış kardeşimi. Bir de askerdeyken yaa. O kadar üzüldüm ki nasıl üzülmüş çocuk..
Barisirlar inşallah ikisi içinde hayırlısı olsun abimle yengemde 5 senne sevgili kaldılar yengem Eskişehir'deki abim Urfa da çok kez ayrılıp barıştılar ve şuan evlu mutlu çocuklar ve yengem abimin askerliğini bile bekledi ki abim darbe zamanında askerdi
1,492,971 soru
24,394,187 cevap
349,567 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın