Ne yapacağımızı şaşırdık kızlar. Annemin dengesiz hareketlerinden bıktık usandık. Kardesim dayanamıyorum diye bağırarak çıldırdı sinirden. Kabul ettiremiyoruz pskploga gitmeyi. Pskolog eve gelmiyor. Anlatımla ilaç yazmıyor. Çıkamıyoruz işin içinden. Yarın doğum günüm. Kardesim 1 hafta onceden plan yapmıştı. Kardeşim, sözlüsü, ben ve kuzen doğum günüm için bir yer ayarladık. Benim hep doğum gunlerim berbat geçti hep bir problem oldu. Cok hevesimdi. Kardeşimde bu hevesimi yapmak istedi. 1 hafta onceden anneme demiş. 3 saatliğine ilgilenir misin çocuklarla diye. Bu da tamam demiş. Hatta gideceğimiz yere yakın bir yerde ucuz fincan varmış onu da alın gitmişken demiş. Hersey hazır. Kardeşim sagolsun hazırlamış mekanı pastayı filan. Şimdi saat olmuş 12 annem diyor ki bana mı sordunuz plan yaparken. Benim haberim yok diye yemin ediyor. Sonra da şaka yaptınız zannetim ben dogum günü kutlamayı diyor. İşim var düğüne gideceğim diyor. Dügünde eniştemin memelekette oturan uzak akrabağsının kızının dügünü. Dügün sahiplerini ne annem tanıyor ne onlar annemi. Teyzem işin yoksa gel demiş anneme. Oraya gideceğim ben ne doğum günü bana mı soylediniz sordunuz diyor. Kardeşimin ayarladığı yere de çocuk gitmiyormuş. (et mangal kemdin pişirci ama alkol alındığı için çocuk gitmiyormuş) şimdi hem pasta yandı hem makana verilen kapora yandı. Kardeşim sinirden duramıyor sordum konuştum oyle yaptım planı diyor. Su an kardesime bosu bosuna 750 tl parası yandı. Bu arada teyzeminde annemin geleceğinden haberi yokmuş. Annem oyle bir laf gecip kapanmış kendi kendine gidicem diyor. Yaşanmıyor bu kadınla. Sırf bu dengesizlikleri yüzünden kac defa bosanmadan döndüm.şimdi iyice cozuttu. O adama donemek istemiyorum. Kendi evime cıkacak asla bir param yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Kardeşim apar topar ilk insana evden kacmak için evet dedi. Göz göre göre yanıyor hayatlarımız. Allah askına akıl verin ne yapacağımızı sasırdık. Uzun oldu ne olur hakkınızı helal edin.