+1 oy
1,689 göst.
Diğer kategorisinde (1,847 puan) tarafından
Diyelim ki evde misafir var diye yemek yapamadınız geç hazırladınız ütüsünü yapmadınız diye dayak yediniz mi hiç? Ya da yeseniz ne olurdu 

79 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eğer eşin bunu yapıyorsa bu  boşanmak icin yeter bu kadar basit bir nedenden dolayı şiddete başvuran insandan herşey beklenir 
-Reklam-
+1 oy
(14,146 puan) tarafından
Allahim yasatmasin biyle bir es zaten anlayisszdir omur gecermi
+1 oy
(3,019 puan) tarafından
Bana el kaldıramaz eğer kaldirirsa sonuçlarına katlanır ki buna cesaret edemezde yemek ev konusunda eşim anlayışlidir 
+1 oy
(4,091 puan) tarafından
Ütü zar zor yapıyorum bazen sabah kalkıyor bulamıyor valla ütülü bi şey yemeğe de çok takılmaz varsa var yoksa ya birlikte yaparız ya söyleriz çok gün olmuştur yemek yapamadığım umursamaz öyle şeyleri bilir bunlara takılsa ortada evlilik diye bi şey kalmaz şiddeti aldatmayı kabullenmeyeceğimi beni kaybedeceğini bilir 
+1 oy
tarafından
Evlendim evleneli toplasan 10 kere ütü yapmamişimdir ve bazen yeri geliyor hic yemek yapmam canim ugrasmak istemez yapmam cok sukur neden yapmadinda demez :) 
+1 oy
(436 puan) tarafından
Umarım bu durumu yaşamamışsınızdır Allah kimseye yaşatmasın. 

Fakat yorumlar biraz ilginç geldi bana.

Bir laf var "El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış" 

Bazıları şey yazmış işte o elini kırarım ağzının üstüne yapistiririm elini kaldıramaz gibi şeyler yazmış. 

Kadın olarak bir erkeğe asla güç yetmez. Haaa sonrasında boşanabilirsin o ayrı mesele ama erkek sinirlendiğinde kadını dövmeye kalkarsa döver. Kadın buna engel olamaz. Elinde bıçak filan bile olsa erkeğe güç yetmez. 
+1 oy
tarafından
Dayağın sebebi olmaz 
+1 oy
(371 puan) tarafından
Çok şükür olmadı öyle birşey, sırf misafirim geç kalktığı için ve yemek yapamadığım için eşime dünden kalan mercimek çorbasını içsek olur mu demiştim oda hemen demişti tarhanada katarız diye çok şükürr
+1 oy
(41 puan) tarafından
Hizmetçi değil kimse. Kusura bakmasınlar. Eğer o yüzden şiddet görseydim 1 dakika bile yanında durmazdım. Allah kimsenin başına vermesin. 
+1 oy
(611 puan) tarafından
Yok artık bu yüzden dayak mı atılır 

Yapmamışsam bi sebebi illaki vardır der 

Ama atarsa kıyamet kopar 
0 oy
(11,932 puan) tarafından
O da birsey mi ben gebeyken 1 parmak ablasının aldıgo verdigi sucuktan yedim diye ustume yuruyup bogazımı sıkmaya kalktı. Ellerimin ustunu morarttı. Kac defa yemek yerken neymış tezgahın ustunde tabak kalamış diye aglatarak sofradan kaldırıp yıkattı onu 
(11,932 puan) tarafından
Aman vallaha benden uzak olsunlarda baska sey istemem
(52,298 puan) tarafından
bide yasi olgundu esinin demi karakteri sifir olduktan sonrq yasta onemli olmuyo kurtuldun sen bide annen duzelse kafan rahatlar
(14,421 puan) tarafından
Kimse boşanmak için evlenmiyor bazen nelere göğüs geriyosun ama sonu yok
(11,932 puan) tarafından
Tabi nelre gogus geriyorsun. İş batırdı onca para gitti canınsag olsun olmadı yani ne yapalım dedim. Kac sene calısmadan oturdu ekmek almaya para yok dedi alyansımı verdim sat dedim lafını etmedim. Ama yaranamayınca yaranılmıyor
(13,307 puan) tarafından
Yok kuzu ananı çek dönme o kadar net.
0 oy
(8,474 puan) tarafından
Yani neden böyle bir soru sorma gereği duydun
0 oy
(8,142 puan) tarafından
Çok şükür yemedim yeseydim bir dakika yanında durmazdım. 
0 oy
(8,220 puan) tarafından
Bazen ben uyurken utuler giyip gider yada utusuz giyer. Yemek konusunda laf soyledigi olur ama dayak nedir kölemiyiz biz
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Nerden çıktı bu soru gece gece cevapta vermişsin 

Sanamı yapıldı
0 oy
(52,298 puan) tarafından
esim cok sakin hic takmas oyle seyleri ama annem cok cekti babamdan neden istedigi yemek olmadi diye yada cok sıcak yada cok soğuk diye sofra havalarda ucusurdu 
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Işten geldikten sonra uzanır az uyur öyle hazırlarım bazen erkenden hazırlarım ama hiç sorun yaşamadim ütü olarakta toplu yapıyorum 
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Dayak yemem canım bana bir tane vurursa bende ona yapıştırırim net 
0 oy
(3,831 puan) tarafından
O ütüyü onun mabadına sokarım ki kendiside bunu iyi bilir ama o konuda çok anlayışlı sağolsun çocuk durmadı yapamadım dersem ya beraber yapalım der yada annesini veya annemi arar yemekte ne var diye
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Kapıda yatsın .... 

Allah'ım yardım etsin bu durumda olan bütün kadınlarimiza 

Çok şükür hiç o durumda kalmadım Yemek yapmasam günlerce lafını bile etmez

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 166 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 340 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
78 cevap 1,114 göst.
29 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 861 göst.
1 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde -anne- (14,087 puan) tarafından soruldu

413,527 soru

12,448,947 cevap

46,235 kullanıcı

Kategoriler

...