Kızlar kayın pederim 6 oldu fevat etti kaynım ve eşi kaynanmla kalıylardı bu arada (eltim kaynanam İn yeğeni bacısınn kızı) Bn yabancıyım aileden değilm, neysse evlerimiz yarı onlarında bizimde kaynm annesini yalnız bırakmadı kışı beraber geçirdiler şmdi onlarda evlerine geçmişler eşim de annem bizle kalsn gibisinden bir laf etti bnde istemediğimi söyledim alalh belanızı versin dedi eşim sizde yaşayacaksınız dedi, çünkü anne öyle geçinecek bir insan değil Bi misafiri yada yeğinn yanda bnle nasıl konuşacağını bilmiyor evmz ayrıydı ona rağmen sürekli dip dibeydik arda saygıya dayalı bişi kalmadı Bn cidden sevmiyorum hatta nefret ediyorum çünkü çok şey yaptı bana bnm evm sobalı ev bir odada yanıyor soba haliyle orda yatıyorz kış boyu kaynanmı koynumda mı yatıracam bunu anlamak istemiyor eşim aranızda ki sorn bni ilgilendirmiyor Bn işime bakarım deid ee bnde evimn içi bni ilgilendirir dedim bana ne dıaşrdan Bn 4 sene çektim anasından yeğenine gıram bişi diyemedi kız 3 ay zor durdu ne bir kıyafetini bir yemeğini ne bir bulaştığını yıkamado ama beddua alan ben oldm, valla isterse yırtınsın yaşamam ben o kadınla bna ettiklerini unutmadım unutmayacam eli ayağı tutuyor kaynanamın kocasndna kalan maaşı ve evide var ben niye kahır çekeyim psikolojik olarak bile rahat bırakmıyolar çok uzun oldu kusura bakmayın