Hemen konuya gireyim benim anneannem tek başına yaşıyor hem dayımı hem de eşini kaybetti dedem 2 yıl önce koronadan rahmetli oldu teyzem Çok fesat bir insan oldu mu olası sürekli anneme kötü konuşuyor ablasıymış gibi tersleyip azarlayarak konuşuyor Sabah annem aradı teyzem bana böyle böyle dedi diye ses kayıtlarını attı anneannem anneme döşek vermiş teyzem de o döşeği Sen niye aldın onu geri götüreceksin yoksa seninle barışmam demiş sanki kendi cebinden çıkıyor Ben de sinirlendim anneme demiş ki sen anneme imza attırıp evi de elinden alırsın annemi Sen hasta ediyorsun ki annem sürekli anneannem hastaneye götürüp peşinde koşan bir insan bu sesleri duyunca benim tepem attı teyzeme uzun bir mesaj attım sen Fasatsin kalbinde cimri elinde cimri kimseyle geçinemimiyon benim annemi üzme biz seni sürekli alttan almak zorunda mıyız bir döşeğin lafını yapıyorsun kendini anneannemin evinde 20 yıldır oturuyorsun annem evdeki hakkını bile aramadı bacım otursun dedi ama asla kıymet bilmiyor bu teyzem bu yazdıklarından sonra teyzem her yerden engelledim 12 defa beni aramış engelli listesinde gördüm ınstagram'dan bile aramış her yerde engelledim ben de en sonunda yazdıklarımı siliyorum boşuna arama her yerde engelledim anneannemi üzme o tansiyon hastası annemi de üzme uzaktayım aklım kalıyor lütfen bizden uzak dur senin ayıplarını örtmekten bıktık dedim karışmasamıydım acaba diye düşünüyorum ama ailemin üzülmesine dayanamıyorum yıllardır annemi kullanıyor annem ne alsa teyzeme de aldı oldum olası peşinde pervaneyi zaman çok kıymet bilmez bir insan benim sorum şu acaba beddua etse tutar mı benim bu yazdıklarımdan dolayı