kuzenimi çok özledim hiç ayrı kalmamıştım ondan dün annemgile gittiydim aradılar annemi sesini duyunca göz yaşım pıt teyzen sana birşey demiyor ara konuş dedi çok üzülüyorum suç bende biliyorum ama napim özlüyorum sucumda eşimle çok kötü tartışmıştık sürekli oğlunu savunuyordu oysaki çocuğu ezme gibi niyetim asla yoktu sadece düzeltmesi gereken bazı davranışları vardı neyse eşimde başta kabul ettin sen dedi böyle olduğunu bilsem bende şartlarımı koyardım evet ama ne bilim çok sorun çıkaracağını teyzemi aradım teyze böyle böyle yapıyor bana ben bunlardan bıktım bu adam süreki beni ezip çocuğu savunuyor dedim istemiyorsa götürsün bıraksın annengile ordan aldı seni kimseye yük değilsin bir çocuğunla dedi neyse o ara çok sinirliydim bana ve aileme küfür ettiğini söyledim teyzemin kızını da bacım gibi severim 19 yaşında o da ettiği küfürün kıza da gittiğini söyledim ananı bacını bilmem napim dedi işte eşimle konuştum yuvanı yıkacak teyzen uzak dur konuşma dedi neyse kısa kesim bende o sinirle numaralarını sildim ne ben aradım ne kendiler aradı suç bende bu konuda tekrar söylim eşimde kendiler barışsın ama eve gelmelerini istemiyorum güvenme onlara dedi napacamı şaşırdım bi sinirim yüzünden teyzemden kuzenimden oldum eşimi de severlerdi kimse sevmiyor artık benim yüzümden kötülük girdi araya Ama eşimde çok ezdi beni o sıralar çocuk yüzünden bunalmıştım
1,491,958 soru
24,378,914 cevap
348,558 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın