Ya valla çok sinirlendim ya şü kocam olucak adama valla Açsa şu telefonu boğucak onu
Konu şu ben koydeyim o İstanbul da yanımızda da kardeşlerimde var zaten ordaykende benimle ilğilenmiyor diye bozuluyorum buraya geldim yine aynı değişmedi neyse bugun akşam üstü konuştuk yanında görümcemin kocası vardı dedi bizimkileri bekliyorum bacıma gidicez dedim tmm saat oldu 9 dedim napıyosunuz kim var kim yok hani merak etim bişey yazdı anlamadım ney diye cevap verdim ama cevap alamadım saat 10ama ses yok aklım kaldı yazdım buna işte niye yazmıyorsun her gece aynı faln ilgilen biraz benle diye baktım netini kapatmış bu saat oldu ses yok bekar bizde kalan görümceme mesaj atım hani napıyosunuz haber alamadım diye dedi ki ben onlarla gitmedim onlar orda kalıcak ben sabah kahvaltıya gidicem diye yani kalsın ben bişey demiyorum ama haber verilmez mı merak ediyorum bişeymı oldu diye ( kardeşi bıraz rahatsızdı ona mı bişey oldu dedlm) evdeyken kalıcağı beliymış niye demiyor son olorak demişti görümcemin Bi akrabasının ismi geçmiştı son mesajda ama anlamadım yazısını ney yazdım. Geri yazmadı Allah verede görümcem hariç başka yerde kalsın burnundan getiricem onun