0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
8 aylık bebeğim var. Eşimi çok seviyordum ama esşiöden soğudum gibi geliyor her hareketi batıyor. Sizde böyle olan var mı normal mi çok korkuyorum.  Batıyor her hareketi çok severek evlendim çok severdim aslında 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence sen çok yorulmussun hem bedenen hemde psikolojik olarak aslında bir kacgunlugune de olsa ayrı kalsanız size iyi gelir diye düşünüyorum 
(1 puan) tarafından
Evet çok yoruldum bütün yük benim üsütümde gibi geliyor annemden de soğudum. Herkesten soğudum gibi geliyor herkes bencil kendini düşünüyor gibi geliyor. Nefret ediyorum herkesten. Ne zaman düzelir acaba ayrı kalmak gibi bir sansımız yok.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız ben kendimden bile nefret ediyordum :D geçiyor geçiyor merak etme,ama mutlaka yanında sana yardım edecek biri olsun ben başta çok kötüydüm şimdi yardım edenim var çok şükür iyiyim
0 oy
tarafından
bebekten yoruluyorsunuzdur normal artik herşey batar.şeytana firsat vermeyin.birlikte biseyler yapin.en kotu oturup kahve icmek sakalasmak.
tarafından
+++++ aynen
0 oy
(5,226 puan) tarafından
Yorgunluktandir oluyor öyle buyusunde cocuk gecer ben napim biri 19 aylik biri 3 aylik :) öldüreyim ben herifi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 536 göst.
1 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
3 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale5616 (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.
14 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berivankarakus (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 820 göst.
14 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berivankarakus (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,135 soru

23,866,620 cevap

320,679 kullanıcı

...