Nerden nasil başliyacağimi bilmiyorum. Kac gundur hastanelerde sürünüyoruz gerek özel hastane gerek devlet hastanesi. Buğra kuşum son 10 güne yakindir biberon mamasindan başka birsey ağzina sürmüyo yediremiyorum iştahi yok. Mama yemekten kakasi ishal şekilinde ve havada sicak olduğu için cocuk pişik oldu ama öyle böyle bir pişik değil ne oturuyo ne kalkiyo ne yürüyo kaniyo cocuğun poposu pişikten 5 tane krem kullaniyorum yok fayda etmiyo bir gün duzeliyo bir gün gene ayni cunku ishal cocuk. Ki ben doğduğu günden belli pişik önleyici merhemini ayrı pişik kremni ayri sürerim ve hepside en iyi markalar ama yok işe yaramadi. Neyse
Pediatriye gittik bugün doktor sürekli ishal olmasindan iştahsiz olmasindan ve bu derce pişik olmasindan dolayi çölyak hastaliğindan şüphelendi. İsyan etmek istemiyorum asla niyetim isyan değil bunada şükür ama neden bu cocuk hep sağliğiyla sinaniyo.. Allah benim ailemide benim sağliğimla sinadi hep niye bende ailem gibi evladimin sağliğiyla sinaniyorum. O kadar kötüyim ki artik mecalim kalmadi yemin ederim zaten psikolojik olarak zor bi döneme girdim bazi haberler aldim üstüne zaten panik atak ve anksiyete tedavisi goruyorum yıldım artik hersey ust uste geliyo.
Marul kafama çok dua edermisiniz kuzular kimin duasinin kabul olacaği belli olmaz.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin