0 oy
1,546 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (262 puan) tarafından
Uzakta yaşıyoruz onlardan evlerine gidince kayınpederim bir kere olsun nasılsın kızım bile demez hiç muhabbet etmez benimle hiç baba gibi davranmaz bana yani. Eşim yok çalışmaya gitti sürekli arıyor bu ara her açışımda da yatiyor muydun diyo. Açamadığım zaman geri arıyorum yatıyordun heralde diyo. Eşimin ismi murat muratsiz hayat nasıl gidiyor diyo. :( Kayinpederim daha 43 yaşında genç ve ne bileyim rahatsız oluyorum çünkü normal de asla arayan soran veya beni gördüğünde nasılsın kızım diyen bir insan değil aradığında da bir ihtiyacın var mı diye sormuyor ki öylesine aradım diyo yani yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama rahatsız oluyorum ya bir de güle güle konuşuyor hep müsait değilim baba dedim kızım durmuyordu ama onu demeden önce iyi olduğumu falan söyledim müsait değilsen ben bidaha ariyem dedi kapattı iyi olduğumu söyledim işte yanj ne gerek var aramana. Kayınvalidemle asla karı koca ilişkileri yok çok aşırı soğuklar birbirlerine kuzenler çünkü o yüzden galiba aile hayatı diye bişey yok o yüzden bilmiyorum biraz rahatsız oldum ya :(

66 Cevaplar

0 oy
tarafından
Okurken ben rahatsız oldum sende o arayınca açma daha sonra kaynananı ara anne duymadım babam aramış bişey mi oldu de o da anlar herhalde rahatsız olduğunu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Engelle bence 
0 oy
tarafından
Bundan asla ama asla iyi niyet aramadım çok karışmam yorum yapmam ben böyle şeyeler okur geçerim yalnız iyi niyet yok burda  evet napcan yatıyorsam sanane bundan meselâ açma sana tavsiyem aramalarını cvpsiz larını eşine göster 
0 oy
(134 puan) tarafından
Canim play store dan aramalari kaydetme programi indir bilmiyorum kotu dusunmek istemiyorum ama mantikli gelmiyor bana surekli aramasi. Bu konusmalarin sonunda bi bit yenigi olacak gibi o yuzden kendini garantiye al arama kaydetme programi indir otomatik kaydeder aramalari senin birsey yapmana gerek yk. Bi sure o arasada acma geri donme mesaj yaz beni aramissin baba diye mesaji gorunce hemen ariyorsa farkli dusuncesi olabilir. Esindende saklama hicbirseyi suclayarak degilde nirmalmis gibi sen yokken baban her gun aradi sagolsun muratsizlik nasil frlan dedi de 
(134 puan) tarafından
Hislerine guven. Kendini garantiye al ve ne olursa olsun esine soyle. Yarin obu gun farkli seyler konusmaya baslar esime soylicem dersen kendisi aradi der iftira atar. Kesinlikle arama kaydedici indir. Ve esinin evde olmadigini bilip gelmeye felan kalkar kesinlikle ama kesinlikle eve alma.
(134 puan) tarafından
Her aradiginda kayinvalideni degil esini ara baban beni aramis diye esinde illaki killanir babasini arar oglunun bu sebepten aradigini gorunce bir daha cesaret edemez. Kayinvalidene dersen onu takmayabilir kayinvalidenle soguk olduklarini agzinla soyluyorsun zaten sen o aradiginda acma esini ara baban beni aramis yine biseymi oldu ki felan diye
(134 puan) tarafından
Acaba bi sıkıntılarimi varki soyleyemedikleri bu kadar cok neden arasin yoksa de. Senide ariyorlar mi de? Ayy lutfen gecistirme canim
0 oy
(888 puan) tarafından
Bu çok tehlikeli birsey anlattığın gibiyse uzak dur ondan eşinle nikahın bile düşebilir öyle duymustum yanlis duymadiysam
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Para iste bi daha aramaz :) 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 362 göst.
21 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 405 göst.
0 oy
24 cevap 1,340 göst.
24 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 846 göst.
10 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Haticekubra (101 puan) tarafından soruldu

412,710 soru

12,425,860 cevap

45,480 kullanıcı

Kategoriler

...