Benm oğlumda 29 aylıkken abi oldu ama biz inanılmaz yaramazdık gerçi hamile kalmadan önce mükemmel usluydu snra 2 yaş sendromu bizi yıktı bnm doğumum sezeryandı oğluma gündüzleri eşimin teyzesi baktı ama eşimde yanlarındaydı gece evimize geldiler bnm sezeryan bir tıkta zor oldu 3 gün hastanede yattım oğlum evde bn hastanede salla sümük ağlıyoduk snra hastane çıkışına bizi almaya babasıyla geldiler bni görünce dudakları titrete titrete ağlattı o an gözümden gitmiyor uzun süre bana kırgındı için için ağlardı
İlk günler kabus gibiydi her saniye ağlıyordum bu arada annemde yanımızdaydı hep ama yetemiyordum bebek bana bakıyo oğlum bana bakıyo çk zordu oğlumu 1,5 yaşa kdr ayakta salladm snra yanına yatar şarkı söyler uyuturdm ama kardeş snrası uykusuzluklar başladı ayağımda oğlumu kucağımda bebeği salladığımı bilirim uyurken birbirlerini uyandırırlardı ki hala oluyor ama yinede şükür şimdi kızım 8,5 aylık oğlum 3 yaşında artık çk rahat olmasamsa iyiyim ilk zamanlrdan iyi bazen anlaşıyolar bazen kardeş kavgası çıkıyor ama emin ol geçiyor