Ben 4 yıldır evliyim birlik oturuyoruz 4ay önce kayinvalidemle kavga ettim hiç anlaşamıyoruz 4 yılllık geliniyim bi çorap almisligi yok evini temizlerim yemeğini yaparım ve 2 yaşında bir yavrum var velhasıl kelam kavga ettik 2 ay aynı evin içinde konuşmadık kendimi odama kapattım eşime evini ayır artik dedim tmm diyo yaparım filan ama biliyorum annesinden ayrılmak istemiyor şuan 2 aydır memleketteyim babamlara geldim saolsunlar evi ayirmayana kadar göndermem seni diyo ama eşimle ayrı kaldık ne zaman ev meselesini açsam konuyu degistiriyo biraz sabret bekle diyo yaptığı hiç bir şey yok oyalıyor beni burda keyfim iyi ama insan nereye kadar baba evinde kalirki bosanalim madem dedim istemiyor annemden özür dilemeyene kadar gelme dedi babam çok kızdı bu kelimesine göndermem diyo ama annem gitmemi istiyor sanki onlara yük oluyor musum gibi hissediyorum aradım eşimi ev tuttun mu diye çünkü arkadaşlarının evi var 2 tane boş bana dediği şey bu ev yok evi ayırmak istemiyorum kalın orada allah sana hiç bir zaman yuva nasip etmesin bir ev nasip etmesin hep sürünürsün dedi ve teli kapattı bir haftadır konuşmuyoruz sizce nasıl hareket etmeliyim oraya gitmek istemiyorum eşimi tanıyamıyorum uzun oldu hakkınızı helal edin