Geçen de yazmıştım anlaşmalı boşanma için avukata da gittik bin TL de avans verdim on beş bindi sonra annem eve geldik başladı bana ben çocuğa bakmam calismasan da çocuğun gecinemez ortada kalırsınız adamın nesi var ne olmuş kadinlqr bile pis video izliyor böyle bolluğu sana kimse vermez kimse video için bosanmamis millet ne diyeceksin vs vs Allen etti kullem etti altından girdi üstünden çıktı verdiğim para da yandı bugün Instagram şifresi unuttum ondan Facebook falan yükledim habi facebokla giriş yap var ya birde baktım mesaj resimler atılmış konuşulmuş bu kez tamam elimde sağlam delilim var annem gol hep diyordu seni aldatmış mi video izlemiş ne olmuş artık buna da birşey diyemezler bana gelince diyor Allah seni daha beter etsin elin karısı usuttum deyince kıyamam sana aşkım bitanem telefonunu da kırdım daha o üste çıkıyor sana bundan sonra kuruş yok kimin kocası kartı karısına vermiş bolluğu gördün kudurdun falan valla avukat ta dedi eski aile hakimiyim çocuğu sana verir devlet ona da ihraç davasi mi ne açarız dedi elimde görüntüler var pis videolar izlediğine dair çocuğun yüzünü göstermem e..k gibi de nafakami da verecek yeter valla bir değil iki değil öncekiler tm video ama buna ne d meli ustelik kadında evli daha bosanmamis çocuğu var ya ben bosanym da ne b.k yerse yesin
Kadında evli bir kızı varmış yazışmalarda okudum hesap sordum neymiş kendisi yazmamış ya hep öyle olur zaten ya hep
Ayyy alçağa bak yaa Allah onları bildiği gibi yapsın inşallah hele şu kahpenin yazdığına bak yaa hep böyle sürtüklerr yüzünden ne yuvalar yıkılıyor
411,982 soru
12,402,596 cevap
44,484 kullanıcı