buraya teyzesinin aldığı hediyeyi gösteren mizgin bırakıyorum ❤️ kızlar özlemişsiniz merak ediyorsunuz mesaj atıyorsunuz. Rabbim size dert vermesin inşallah ❤️ gribi geçti gibi ama öksürük hala devam ediyor onada pekmez veriyorum kefir ve c vitamini ile inşallah düzelecek. Ona baktıkça üzülüyorum havale geçirme riski olduğu için her yanına yaklaştığımda gece her kalktığımda acaba iyi mi onu nasıl görecem diye korkuyla yaklaşıyorum. İyi görünce derin bi nefes alıyorum allahım şükürler olsun şimdilik iyi diyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.. O yüzden dedim ki gideyim kendimi araştırayım bu niye böyle oldu sebeb ben miyim ilerde Bi çocuğumuz daha olursa oda aynısı olur mu gibisinden ve tıbbi genetiğe randevu aldım gittim. Doktorda araştırmaya bebekten başlıyoruz dedi. Karın ultrason, böbrek ultrason, kalp, genel vucüt taraması kısacası bu yaşta çekaba girdi minik yavrum. Ve Bi kan verdi bu kanın sonucu 3 ay sonra çıkıcak dna testi gibi bişey onun kanından bizim dna mız çıkıcak ve sıkıntı anlaşılacak. Akraba değiliz eşimle. Yaşımızda uygun ben 24 yaşındayım. Doktorda gözlemlediğim kadarıyla Bi sıkıntı olduğu için değil rabbim den gelen bişey diye tahmin ediyorum dedi yinede araştıralım dedi. Bu aralar onlarla uğraşıyoruz kızlar biraz canı yanıyor tabi ama inşallah ilerde yanmasın acı çekmesin. Hastaneye gidip gelmekten çok bitkin düştüm halsizim eve gelince bişey yapasım yok tembelliğim üstümde resmen kızıma sarılıp yatıyorum Bi hadis geliyor aklıma ve yüreğime su seriliyor resmen Ey insanlar tedavi olunuz. Çünkü yüce Allah şifasını vermediği hiç bir hastalık yaratmamıştır. ❤️ :)
Oyyy benim guzelim mizginimm yawrumm teyzem seni gormesemde cokkkk seviyorum yuregimdeki yerin bambaska kuzucumm rabbim sifani versin insallah heo iyi ol hep gülümse hep guzel bak seni cok seviyorum bitanemmm
Kaç yaşına gelirsem geliyim Mizgin ismini duyunca bı urpericem tatlı kız hep seni hatırlatacak bu ısim bana ilk defa sende duydum zaten ve aklıma kalbime kazidim ... Seni çok seviyoruz bizler dualarımız hep senle maşallah sana kuzum ..
Masallah sana guzellik saglikli ol mutlu ol insallah melek
Maşallah kuzuma kurban olayım sana ben görünce evim aydınlandı o güzel yüzü görünce yüreğimizin aşk meyvesi mizginimiz ❤❤❤❤
Kuzum benim sağlıklı hayırlı uzuuun ömrü olsun
Ayyy kıyamam kuzum yaaa rabbim sana şifa versin inşallah Mizgin deyince içim çiz ediyo valla giremiyorum acaba bişey mi var diye sen ne güzel bı annesin ❤️
Maşallah prenses Allah'ım şifa versin canım, güzel haberler bekliyoruz Mizgin'den
Gözlerindeki umut ışığını görüyorsundur demi maşallah ne kadar güçlü bir melek Rabbim sana acısını göstermesin endişelenmeye gerek yok çünkü onun gözleri herşeyi anlatmaya yetiyor seviyorum seni ve mizgnimi güzel anne
1,492,790 soru
24,391,441 cevap
349,321 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın