İlk çocuğumda erkek olursa babamın adını koyucam demişti. Kız oldu karışmadı kimse. Şimdi ikinci de koycam dedi. (bakın koyalım mı sen ne dersin ben böyle istiyorum ama senin fikrin nedir değil) Şimdi yine kızım olacak, babamın adı nasip olmayacak heralde dedi. Bende dedim bu kadar çok istiyorsan niye oğullarına koymadın. Dedi bırakmadılar ki kimse bana fikrimi sormadı, birini kayni koymuş birini kayınbaba birini baba bilmem kimler kimler. Dedim onların sana yaptığını sen niye bana yapmak istiyorsun. Desen ki kızım ben babamın adını çocuklara koyamadım sen ne dersin 9 ay karnında taşıyorsun. Ama yok sen koycam diyorsun. Güzellikle söylesen seve seve koyarım dedim. Ki babasının adı da güzel.
Gecen bana geldi halilalarimi yeni yikatmistim kahve yaptım iciyorduk sehpayi oynatiyordu ayağıyla anne dokucen bak halıları yeni yikattim Dökersen köyde yikarsin dedim kesimde yanimizdaydi birşey demedi aramız iyidir o yüzden laf soktu olarak algilanmadi
Biz qaynanamla sadece bir kere kavga etdik oda yeni evlenmisdik ben tesettürlu olmam o kadara büyük kavga etdik ki saç yolmasına bile az kala oda eşim araya girmeseydi bir birmizi dövücekdik ((
410,704 soru
12,357,820 cevap
41,178 kullanıcı