Kızlar camlarım aşırı geniş ve eski camlardan bende cam silmekten korkuyorum yükseklik korkum var, balkonlu camlar haricindekileri silemiyorum doğrusu, daha yeni evliyim balkonsuz camlarımı annemle kayınvalidem silmişti bir kaç kere ben istemememe rağmen,(annem 42, kayınvalidem de 41 yaşında) dün kayınvalidem de ben silerim balkonsuz olanları dedi annem de anemi hastası oldu daha yeni, baygınlık geçirir gibi oluyor arada ama annem de beraber sileriz kayınvalidenle dedi ben ne kadar olmaz dediysem de neyse ikisine de olmaz dedim bi şekilde ben silerim dedim ama dinlemediler, camlar için temizlikçi tutacaktım bugün bana gelip camları silmek istiyordu annemle kayınvalidemde işte sonra annemin işi çıkmış saatte geç olunca istersen söyle kayınvalidene annem temizlikçi tutacakmış camlar için de dedi, bende söyledim kayınvalideme, annen temizlikçi tutacağına sana cam silmeyi öğretsin dedi ciddi bi şekilde nasıl sinirlerim bozuldu, bende annem cam silmeyi öğretti zaten bana biliyorum çok şükür ama korkuyorum biliyorsun dedim, sanki cam silmeyi bilmiyormuşum da o yüzden silmiyormuşum gibi