0 oy
246 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,775 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Duanın gücüne inanıyorum, aylar önce olay olduğunda ufakta olsa yaralanmıştı eşim silahlı, sopalı saldırmışlardı, fakat apar topar yine olaya gitti, her böyle olaya gittiğinde benim canım sıkılıyor ve bişey olacak düşüncesine giriyorum, dua eder misiniz sağ salim gelsin 

8 Cevaplar

0 oy
(7,374 puan) tarafından

Bende öyleyim ya nöbette olduğu geceler sıkıntı basıyo beni Rabb'im ayaklarına taş degdirmesinin hiç birinin inşallah :ermm:

(1,775 puan) tarafından
Geçenki saldırıda haberlere bile çıktılar polislere nasıl saldırıyolardi pislikler, her polis yara aldı sopayla, silahla, yine öyle bir olaya gitti insan korkuyor Allah korusun doğu bide bizimki
-Reklam-
0 oy
tarafından
duamiz olmassa ne ederiz kiz tabi ki Allah bize istemeyi vermis ki dua edelim:)
(1,775 puan) tarafından
Sağol balım geçenki saldırıda haberlere bile çıktılar polislere nasıl saldırıyolardi pislikler, her polis yara aldı sopayla, silahla, yine öyle bir olaya gitti insan korkuyor Allah korusun doğu bide bizimki
tarafından
Allah korusun
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Allah'ım sizi kavustursun sağ salim inşallah 
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Uyari vereme yazıyorum abi tuhafmisinz siz yaa neyine o uyarıyı veriyosun 
(1,775 puan) tarafından
Dua eder misiniz yazmıştım ilk sonra eşime kelimesini ekledim, öylede kalsaydı bir hatası yoktu
(2,072 puan) tarafından
Bahane arıyorlar kiz
0 oy
tarafından
Ah sümeyra ah ne olacak bizim halimiz. Sağa salim yuvasına kavuşsun yolunu gözleyenlerin gözlerini yolda bırakmasın rabbim. 
(1,775 puan) tarafından
Aminnn kuzum, Sümeyra Sümeyra desin yine :D onun en meşhur lafı ismimi 2 kez tekrar eder
0 oy
tarafından

Keşke o uyarıyı vereceğine beynini kullanıp yorum yazsaydın başlığını değiştir diye :angry: milletin başka işi gücü yok arkadaş yaa 

Rabbım ayağına taş değdirmesin canım sağ salim gidip gelsin inşallah 

(1,775 puan) tarafından
Takılma asko, ben takılmıyorum, ki dua eder misiniz yazmıştım yani başlıkta bir hata yoktu, şimdi de eşime kelimesini ekledim, bazen bilinçli yapıldığını düşünüyorum
tarafından
Vallahi iyice şeyini çıkardılar yaa bende çoğu zaman görüyorum başlık hatalı hemen yorum yapıyorum başlığı düzelt postun kapanmasın diye bu ne yaa o zaman  her önümüze gelene uyarı verelim
(1,775 puan) tarafından
Şuan aklımda tek eşim var, o olmasa söylenirdim ama şimdi takamıyorum beybi, onunda kendi karakteri
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Başlık hatalı diye uyarı veren densiz kadın dua istemiş sadece derdin nede uyarı veriyosn 
(1,775 puan) tarafından
Hoşuna gitmemiş demek ki balım, etrafta düşman mı yok ❤️
0 oy
tarafından
İnşallah sağ salim gelir canım . Allah üzerinde olsun hep

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 328 göst.
16 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 285 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (234 puan) tarafından soruldu