Kızlar bugün düğün vardı kaynanamın yeğeninin oğlu evlendi. Neyse onlar bize düğünde çeyrek takmışlar. Bizim de takmamiz gerekiyormuş. Bizim ve eşimin abisinin takması gerekiyormuş. Eşimin abisinin durumu aşırı iyi. Bizim de durumumuz şuan kötü tek maaşla kirada geçinmeye çalışıyoruz. Neyse eşimin anne ve babası çeyrek altın almış. Bize verdiler dediler ki alın düğünde siz takın bunu. Yardım amaçlı yaptılar işte. Üstüne de adımızı yazmışlar. Neyse gittik düğüne. Eltim kalem arıyor altina adını yazacak. Kaynanam orda pat diye herkesin içinde dedi ki. Sizinkine yazmaya gerek yok. İsim yazdirdik sizin altına dedi. Herkes duydu masada eltim de duydu. O kadar üzüldüm ve sinir oldum ki. Hadi ben neyse eşim de üzüldü çok. Eltim kalkıp dese biz neden alıyoruz onlar almıyor ne olacak. Ya da yaptığın iyiliği neden herkesin içinde anlatıyorsun. Eminim eltime falan çoktan söylemiştir biz aldık diye de neyse. Kaynanamın huyu bu ya her yaptığı iyiliği herkes içinde söyler çok üzüldüm gerçekten. Eşime de dedim. O da diyor ki annemin huyu işte o da böyle biri....