Kizlar şuan evde kizlarimla takılıyorum ama cidden çok sıkıldım esim hep disarda arkadaşıyla takılıyor cocuklar baba baba diye deliriyolar bi tane ark var yıllardır adam bildiğin kumam oldu annesi kansermis sürekli beraberler moral veriyormuş ona sözde beni gezdircekti bugun ve abartmiyorum haftanın 6 günü görüşüyorlar ya çocuk bize geliyo iciyolar yada bu onlara gidiyor nargile bira keyfi yapiyolar her akşam yalnız yatıyorum çocuklarla ilgileniyorum ama ben artık yoruldum laftan da anlamiyor ben o kadar şey yaşadım benim üstüme hic düşmedi geçen yine gördüm instagramdan birsuru kiza yürümüş konuşuyor yalandan soruyorum kendince bisiler uyduruyo bazen diyorum ki kendimi öldüreyim buna mektup bırakayım ben yokken istediğin gibi karilarla takil en azindan hesap vermek zorunda kalmazsın yüzüne karşı soyledim cok özür dilerim istediğin b.ku ye ben hesap sormucam Rabbim sorsun ama ölürsem çocuklarım mahvolur ***** esim asla bakamaz kizlarima içimi dökmek istedim kizlar oyle... bide diyorumki bu adimpara uygulamasında psikolog var destek mi alsam ama sonra diyorum sorun bende değil dengesiz esim yüzünden boyleyim