0 oy
632 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Öyle güzel bir aileye sahibim ki çok şükür . Eşim çok iyi kayinvalidem öyle . Ama hata yaptım . Lisedeyken biriyle sevgili olmuştum ve 6 yıl sevgiliydik. Sonra üniversiteyken ayrıldık. Tabi aradan coooook sene geçti. Ben evlendim bebeğim oldu . Nedense ara ara onun sosyal medyasına bakıyordum bilmiyorum ama istemsiz bir şekilde . Bugün yine baktım ve profilinde isim ve kalp gördüm öyle yıkıldım ki üzüldüm sanki . Sonra eşimin eski sevgilisine baktım o da yeni evlenmiş acaba dedim eşimde bunu görse üzülür mü ay sabah sabah oturdum ağladım sanırım elimdekinin kıymetini bilmem lazim . Piskoljim bozuldu galiba niye yazdım onu da bilmiyorum ama üzüldüm ve bunu kimseye etrafmda  anlatamazdm . Buraya yazmak istedim . Ne deseniz haklısınız. 

23 Cevaplar

+2 oy
(10,084 puan) tarafından
Şimdi seni linç ederler yerden yere vururlar
(2,041 puan) tarafından
Sizin gibilerine bişi deniyor ama senin gibisinn günahına ortak dahi olunmaz kocana yazık çocuğuna yazık belki sen yazıyondurda
(10,084 puan) tarafından
Whiteangel
Kız tamam bazı şeyler linç edilir ama burdakiler herşeyi en ufak şeyi linç ediyorlar ondan dedim tabiki yaptığı hiç iyi değil yazık kocasına
(2,041 puan) tarafından
Yaptıgı nasıl utanç vericiyse hesabı sildirmiş
(2,608 puan) tarafından
Tabiki ufak şeylere de yapılmaz :)) ama dediğim gibi bu hakediyor
(10,084 puan) tarafından
Hade ya silmiş mi
-Reklam-
+1 oy
(1,243 puan) tarafından

Yıldırım Gürses İlk Aşk şarkısında söylediği gibi; ne kadar severse sevsin neden ilk aşk gibi olamaz bi ömür boyunca insan ilk aşkın tadını bulamaz...:)

tarafından
Evet küçüktüm ilk sevdigimdi 6 sene birliktelik vardı . Sanki dünya ondan ibaretti.
+1 oy
tarafından
Bence eşine ihanet ediyorsun 
+1 oy
(4,424 puan) tarafından
Şeytan online "))) artık girip de profiline vs bakmazsın herhalde diye umuyorum evine çocuğuna eşine bak yuvana bak gerisini de bırak şeytanın vesvesesine kanıp da elinde oyuncak olma yaratılmışların en yücesi insan ken bir şeytan denen mahlukun elimde oyuncak olmak neden ?? Herkes yerinde sağ olsun 
+1 oy
tarafından
Kocana çok üzüldüm.  Aldatmanın farklı bir versiyonu bu.
(2,041 puan) tarafından
Sanada artı cnm++++
+1 oy
tarafından
Aldatmak bunun adi valla sana rahat batmis esin iyi kaynanan iyi allahdan belani mi ariyorsun...
(2,041 puan) tarafından
Artı ++++++++++
0 oy
(311 puan) tarafından
Bacım eskiyi unutup eşine odaklan bence yoksa araya istemsiz soğukluk girer Allah yardımcın olsun 
tarafından
Doğru diyorsun canm
0 oy
tarafından
Esinle problemlerin mi var canım kimseyi yargılamak haddimize değil problemli bir evliliğin olmasa aklına gelmez diye düşünüyorum 
tarafından
Yok aksine çok güzel evliliğim var . Bilmiyorum neden bakıyorum üzülüyorum ama istemsiz bir şekilde üzüldüm
tarafından
Eskiyi bir kenara birakmalisin bak ne güzel bir evliliğin varmış bos isler bunlar canım hic umrunda olmamalı evine ailene odaklan
0 oy
(351 puan) tarafından
6 yıl uzun bir süre ama evlenmişsiniz çocuğunuz var ne mutluki mutlu bir yuvanız var. Eski sevgilinizi takıntı haline getirmiş olabilirsiniz sürekli profiline baktığınız için diyorum. Profiline bakmak istediğiniz zaman eşinizi kendi yerinize koyun sizden gizli eski sevgilisine baksa çok üzülürsünüz hep içinizde şüphe olur. Elinizdekinin kıymetini bilip eskiye bir çizgi çekmenin vakti gelmiş geçiyor bile 
tarafından
Evet öyle sanırım benden başkasını sevemez midundaydm ama sever niye sevmesin ben nasıl evlenmişsem o da sevebilir ne bilim işte
(351 puan) tarafından
Aynen öyle canım bir şekilde herkes yoluna bakıyor olması gereken de bu zaten boşver mutlu olmaya bak
0 oy
(20,558 puan) tarafından
Canım en azından hatanın farkındasın 
tarafından
Farkındaym ama üzülmeme engel olamıyorum
(20,558 puan) tarafından
Bak ne güzel bi ailen var neye üzülüyosun herkes yuva kurmuş boşver gitsin bence
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Altı yıl az değil yaşadığımız anıları unutmamamız da 

Ama yaşandı bitti kabul edip eşine odaklan kuzum
tarafından
Hayatımda ilk defa biri olmustu ve oydu. Sanki dünya ondan ibaretti.
Sekiz sene oldu biteli de ama hala unutamadm galiba başkasını sevmesini kabul edemiyorum sanırım.
Çok doğru diyorsun yaşandı bitti seneler girdi araya
0 oy
tarafından
Eterik bağını koparman lazım yoksa mutlu olamazsın eşinle 
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Eski eskide kalmış salla 
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Ne desem bilemedim 
0 oy
(8,785 puan) tarafından
eskiyi bırak yeni hayatına bak
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Eşin aynısını yapsa ne hissedersin bnce biraz kendini onun yerine koy ve bakmamaya çalış
0 oy
tarafından
Bana göre bu bir ihanet
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Eski sevgiline karşı içinde hla birşey var demmekki :(
0 oy
tarafından
Kız delii misin evlenmissin çocuk yapmışsın daha ne diye elin adamının profiline bakıyon. Aynı şeyi kocan yapsa buraya çok farklı şeyler yazardin... Evlilere asla böyle şeyleri yakistirmiyorum...
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Aldatmalar böyle böyle oluyor işte... Belki şeytana uysa o da sana gelse kabul edeceksin... Böyle böyle aile yapısı bozuluyor...yazık kocana çocuğuna...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 165 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eylulervam03 (477 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 867 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zehraao (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 486 göst.
0 oy
7 cevap 527 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gülbi (7 puan) tarafından soruldu

410,149 soru

12,332,725 cevap

39,286 kullanıcı

Kategoriler