0 oy
772 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İzleyen varmı??? Oğlum 3 yaşında artık engellemekten bıktım o videoları normalde YouTube kids kullanıyorm arada verirsem öyle açarım az önce eşimin telefonundan açmış anne bana bundan aonben çok istiyorum diyor çok şükür alıyoruz ama o kadar çok şeyler reklam yapıyor kii hangi birini alicam az önce yine bir ton oyuncak gösteriyormus oğlum yanıma gelip bundan çok istiyorum çok güzel dedi bu aralar biraz sıkıştkk o kadar üzüldüm kii öyle değince eşimde kızdı zaten her önüne geleni gösteriyo çocuk alalım alamıyorum içime dert oluyor dedi siz izletiyormsnz

33 Cevaplar

0 oy
(650 puan) tarafından

Oğlum bir iki sefer açtı yanımda eşimde vardı Allah eşine yardım etsin kadında ne çene var diyo car car :D

-Reklam-
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Hic izlemedim sende izletme deli gibi para kazanıyor o videolar sayesinde tüketim çılgınlığın dan başka bisey değil ona bedava geliyor zaten oyuncak lar
0 oy
(7,791 puan) tarafından
O kanalı herkesin telinden engelle
0 oy
(2,208 puan) tarafından

Fatih selim kimmiş yaa dedim :) hemen baktım YouTubeden :) çocuğu üzerinden para kazanmaya çalışan gözü doymaz bir anne, annesinin komutlarını almaya çalışan bir bebek :( çok üzücü gerçekten.. buarada oğlum 33 aylık hiç telefon vs bilmez.. sadece kendi çektiği videolarını izler oda ayda bir kere falan.. 

0 oy
tarafından
O kadının hiç susmadan konuşması varya cinnet geçiriyorum engelliyorum bende denk gelince degistiriyorum
0 oy
tarafından
yasak anasini duymayida o cocugu gormeye de tahammulum yok
0 oy
(29,057 puan) tarafından

Vermeyin telefonu yasak koyun o izleyenmeyeck diye tanımıyorum ama şuan baktım annesi çocuğun üzerinden para kazanıyor hiç doğru birşey değil 

0 oy
(1,404 puan) tarafından
ayy bide lina var Rukiye annesi yani ruhum çekiliyor kızım izliyor kızımın isminden bile soğudum 
0 oy
(4,595 puan) tarafından
Süpürgemiz bozuldumu yoksa inanmıyorum fatih seliiimmm:)
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Biz vermiyoruz ekran ama başka çocuklar izlerken görüyorum ne Saçma sapan videolar. Bizim çocuklar bunlari ağzı açık izlerken bu adamlar da tonla para kazanıyor. Maden izleyecek biseyler bari öğretici şeyler izlesin.
0 oy
(9,947 puan) tarafından
Fatih selim anneciiimm demiyor mu başım ağrıyor bende sırf anasının cırtlak sesi için değiştiriyorum videoyu olan var olmayan var oğlum öyle bakiyo o oyuncaklara ben çok üzülüyorum bı videodada annenle baban seni çok seviyo sana herşey almışlar diyordu ama fatih selimin videosu değildi delirdim öyle duyunca 
0 oy
tarafından
O kim bilmiyorum ama çocuk bu her gördüğünü istemesi normal sen onun anlayacağı şekilde neden almayacağınzi anlatmaya calis. Ayrıca paran olsa bile herşeyi almamak lazım sonra çocuklar doyumsuz oluyor. Her istediğinin her zaman olmayacağını bilmesi lazım. Kolay ulaşılan şeylerin değeri olmaz bu çocuklar için de geçerli. 
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Annesinin sesi peki. Büyük ihtimalle videolarda biraz daha inceltip konuşuyordur sesini ama tahamöül edemiyordum. Çok şükür bıraktı oğlum izlemeyi. Ayroca çocuklara da iyi bi örnek değil, her gördüğünü ister tabi çocuk. Para olsun olmasın her istediği alınmaz zaten 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 762 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (208 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 582 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,086 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 159 göst.