Kızlar 15 yıllık bir arkadaşım var severim de kendisini iyi anlaşırız. O bir defa evlendi boşandı şimdi yine evlenmeyi düşünüyor sevgilisi var nişan yapcaklar iki aya kadar. Neyse geçen hafta kararlaştırdık. Sali günü yani bugün birlikte çarşıya gidelim dedik. Ben bayram icin birkaç şey alacaktım. Hem de gezeriz bir şeyler yeriz kahve içeriz falan dedik. 15 aylık bebeğim var uzun süre böyle şeylerden çok uzağım çok bunaldım zaten eski günlerdeki gibi takiliriz dedik çok mutlu oldum güzel bir gün gecircem diye. Annemi ayarladım bebeğimin eşyalarını falan ayarladım. Bebeğimi anneme birkcam o bakcak aksmaa kadar. Eşim işini ayarladı kızımı anneme bırakmak için ordan beni çarşıya bırakmak için. Neyse dün arkadasim yazdı gündüz. Çarşamba gitsek olur mu dedi. Neden dedim önemli bir şey mi oldu önemli bir şey yoksa salı gidelim çünkü her şeyi ayarladım dedim yani. Yok dedi sevgimin halası yemege çağırdı oraya gitcez dedi ilk defa taniscaklarmis. İptal edelim o zmn yapacak bir şey yok dedim. Tamam dedi gidelim ama erken gidip erken döneriz dedi. Tamam dedim 3 4 gibi geri doncez diye karar verdik. Neyse gece 12 de bana msj atmış çarşı işi iptal diye. Noldu dedim. Sevgilisi ile kavga etmişler baya bir morali bozkmus arkadaşında kalacakmış bu gece falan. Tamam dedim bir şey diyemedim. Çok sinir oldum çok üzüldüm ama uzun zaman sonra kafa dagitacaktim. Tek başıma gidicem şimdi öyle karar verdim. Ama arkadaşıma bir tepki vermeli miyim kızlar sizce ?