Sanırım eşiniz asker, asker yemeklerine sap mi ne koyuyorlar belki ondandır yani inşallah. Nasıl davranacağını gelince ise bence tavır yapmadan uzak dur mesela geldiğinde yaraşırsa bile bahane bul ama sakın deme sen bana öyle demiştin falan diye. O yatağına girince sen ondan sonra gir yatağına, sürekli işin olsun bulasikmi yıkarsın elbisemi katlarsin vs iste Hani tavır yapma ama özlemiş gibide olma. Biz kadınlar biraz duygularımızı bastirabilsek aslında yipratmiyacaz kendimizi. Postlarini okudum bakımlı olmak istemişsin falan, her kadın güzeldir, iltifat bekleme kimseden kendi kendini sev, modamizbir de çok güzel tişörtler var bakabilirsin oraya, önce fiziğini çöz sana ne tarz yakışıyor, sabunlar falan al her sabah yıka yüzünü sivilcelerin için, inanki işin ucundan başlarsan gelecektir devamı sabah yüzünü yıkamaya gittiğinde hemen sürüver rimelini kremini. Banyoda olsun ki acizlik yapıp unutma ben öyle yapıyorum kendine zaman ayır. Bebeğin daha küçük o yüzden tükenmişligin.. sanırım iltifata bekliyorsun o yüzden yıkılmış ozguvenin seni anlayabiliyorum canim