0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (1,831 puan) tarafından
Ne yaşarsam yaşayayım sinirlenecegim bir olay olduğu zaman bir hafta kendime gelemiyorum. İlk iki gece gözüme uyku girmiyor. Benim gibi olup kendini düzelten var mı acaba içimizde? Bir önceki postumdan okuyan bilir nenem yaşındaki kadın sopayla saldırdı bana. Dün sabaha kadar oturdum yine gram uykum yok. Yani kadını gördüğüm an üzerine atlayıp saçını başını yolasım geliyor. Bu huyum yüzünden hayatımı verimli yaşayamıyorum. Nolur yardım edin 

10 Cevaplar

0 oy
(10,084 puan) tarafından
Vay be ben gibi insanlar varmis sanıyordum benden yok demek ki tek pskolojim bozuk değil:)
(1,831 puan) tarafından
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar. Yaşasın tam bağımsız ruh hastaları :D sjsjjsjsj
(10,084 puan) tarafından
Haa haaa:)
-Reklam-
0 oy
(20,558 puan) tarafından
Her ne olduysa bilmem bende bu ara çok yoruldum ruhen sinirlendim fazlasıyla ve oturduum dua ettm dualar dinledm o kadar ferahladımki sen Allaha sığın gerisi boş
(1,831 puan) tarafından
Bir önceki postumda var canım. Komşum saldırdı
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Kelin ilacı olaydı başına sürerdi diye boşa dememişler takıntılıl bu ve bende aşırı takıntılıyım o anda kalıyorum ve tekrar tekrar o sahneyi yaşıyorum ama en azından yarıya şöyle indirdim telefona işte dikkatimi çekixek oyun indiriyorum oynuyorum kafam dağılıyor düşünmüyorum artık aşırı gözüm yoruluyor Bi kaç saat sonra uyuyabiliyorum 
(1,831 puan) tarafından
Yok oynarken bile düşünüyorum ben
0 oy
(4,038 puan) tarafından
Sen de sınır var oku kendine. Gerçekten hayatını zorlastiriyorsun olayı bilmiyorum ama benim kardeşim herşeyi düşünürdü kanser oldu . O da çok sinirlidir
(1,831 puan) tarafından
Evet. Aşırı sinirliyim. En ufak bir meselede gözüm dönüyor elim ayağım titriyor
0 oy
tarafından
Bende öyleydim ... Onu dusunmek yerine hayallerde kayboluyorum uçuyorum en popüler kız oluyorum ünite godiyorumm bazen losedeyim öğretmenlerin gozdesisiyim bazen doktor olup hayatlar kurtarıyorum bazen Kore'ye gidiyorum Paris'e herkes benle ilgileniyor falan çok güzel dalarım onlarin içine çıkmam şimdi uykum var kanatlarım çıkmış deniz üstünde uçuyorum saçlarım uzun rüzgar yüzüme değiyor ayağım uçarak denize değiyor çok rahatlıyorum bunları hayal ettikçe hadi uyuyor ben hdhdhdhdh 
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Ben öyleyim agustostaki düğünü şimdiden düşünüp strese giriyorum çünkü yasicakslrimi biliyorum 
(1,831 puan) tarafından
Ay nasıl geçecek bu huy
0 oy
tarafından

Sen degil miydn

Kocan ve eltin birlkte ilişkileri var ve bunu bile bile ondan cocuk yapman 

Ve hala o adama kocam demen ki ( baban yaşinda ki kocan )

Kb da bunlari nasil yuttun 

Nasil hazmettn nasl o adamla ayni yastigga bas koyuyon valla benm psikolojm bile alt ust olmustu "/

(1,831 puan) tarafından
Baban yaşındaki derken?
Yorumunuz ne kadar kötü. Kalbinizdeki kötülüğü bana kusun diye mi açmışım postu? İnsan yaşamadan anlamıyor. Rabbimden tek istediğim yaşadıklarımı yaşayın beni o zaman anlarsınız. Uzaktan yargılamak çok kolay.
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Ben bı olay olduğu zaman uzun uzun bir süre unutamıyorum 27 yaşındayım 10 sene önce kötü bişey yasadiysam aklıma da gelirse o an ruhen oluyorum sanki aklıma geldikçe sinirlendigim ve bilendigim insanlar var unutamıyorum hiç bı şekilde soyledikerini yaptıklarını yapmadıklarını bak yine aklıma geldi şimdi çok sinirlendim
(1,831 puan) tarafından
Of bende öyleyim işte ya . Ha bire kaseti başa sarıyorum
(1,622 puan) tarafından
Psikologa bile gitmek istiyorum aslında ama kararsızım
0 oy
tarafından
Bende oyleyim ya bı olau yaşasam yani ciddi mesela seninki gibi bir şey sürekli duusnurum temizlik yapamam yemek yapamam çok konuşmam kızımla ilgilenemem aklımda hep düşünceler dolanır durur çok kötü bir durum ya:((
(1,831 puan) tarafından
Gerçekten çok kötü. Tüm vaktimi çalıyorlar
0 oy
(832 puan) tarafından
Mistik yol kanalını tavsiye ediyorum 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 693 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 509 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Anneolmak. (30 puan) tarafından soruldu