0 oy
85 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,040 puan) tarafından
Kaynatma olayını anlayamadım ua

5 Cevaplar

0 oy
(881 puan) tarafından
Kuzum mesela acılı yaptın ya kapağını kapattıktan sonra ters çevirip suyun içinde kaynatıyorlar kapağı sıkı kapansın diye 
(4,040 puan) tarafından
Evet öyleymiş biraz da araştırdım daha iyi kapansın diyeymis
(881 puan) tarafından
Evet kuzum:) Başka bi sorun varsa ben böyle anladım ama
-Reklam-
0 oy
(888 puan) tarafından
Ben kaynatmiyorum sıkıntı yaşamadım 
(4,040 puan) tarafından
Daha iyi tutsun diyeymis
(888 puan) tarafından
1 sene den fazla sakladigimi bilirim menemen özellikle
0 oy
tarafından
Kapatacağın zaman kaynatirsin öyle kapatirsin
(4,040 puan) tarafından
Evet öyle yapıyorlar da gerek var mı bilemedim
tarafından
Ben yapmıyorum aslında kavanoza koydunuz şey sıcak olunca zaten kendiliğinden vakumlaniyor
0 oy
tarafından
Kaynar suda bir kaç dakika beklet al canım dezenfekte olurlar eğer o niyetle sordu isen ama komposto acılı salça gibi şeyler yaptığında kapaklarını kapatıp ters çevirip beş dakika kaynat zımba gibi tutar
(4,040 puan) tarafından
Sağol canım komposto yapıyorum denicem
tarafından
Canım altını kıs da kaynat fazla sıcaktan cam etkilenmesin Allah korusun patlar
0 oy
(448 puan) tarafından
Ben kaynatiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 739 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 122 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde seren55 (1,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 170 göst.
0 oy
1 cevap 122 göst.
14 Kasım 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Sertuğ (345 puan) tarafından soruldu

378,095 soru

11,316,934 cevap

34,762 kullanıcı

...