Merhaba kızlar iyi geceler ya normalde bu şekilde bi post açmazdm ama kafam çok karışık şimdi benim ailemde biri var bayan eşim daha önce onu hiç sevmezdi hatta nefret ederdi fln sonradan bişeyler oldu barıştılar ben konuşuyodum ama eşim küstü herneyse eşim o kişiyle çok çok samimi olmuş benden gizli iş yerine gitmeler fln msj atmışlar birbirlerinin durumlarına bende bişey demedim dün eşimin dışarda işi vardı aradım onu nerdesin dedim bakkaldayim bişeyler alıyorum dedi arkadan o bahsettiğim kadının sesine benzeyen konuşma duydum oraya mı uğradın dedim ne alaka bakkaldayim dedi eve geldi fln unutuldu gitti sonra o bahsettiğim kişiyle konusuyoduk msjda eşimin adını söyledi işlerini halletti mi dedi bende evet dedim oraya gitmiş ve bana yalan söylüyor sonra eşime dedim niye yalan söylüyorsun diye bozuldu sizce neden yalan söylemiş olabilir kafam çok karışık o kişiye karşı da rahatsızlık duymaya başladım yani tabiki gözümle bişey görmedim ama eşimin böyle yapması beni rahatsız etti kusura bakmayın uzun oldu biraz