Kızlar çoğunuz benim eşimle olan problemimi bilirsiniz eski karısı ile aldattı demistim eski karısıda üvey annesinin kızıymış bunu geçiyorum.. Iki sene önceki durumumdan bahsetmiştim size eşim eski karısı ile görüşüyor telefonda yakaladım vs diye sonra ben durumu öğrenince evet bidaha görüşmediler ama ihanet bu unutulmuyor ne yazık ki..
Ben size ayrılacağımı yazmıştım geçenlerde ve önümüz bayram diye böyle biseyi anı bi şekilde yapmamaya karar verdim bayramı geçirmek istedim belki düzelir ümidiyle, fakat bu düşüncemin çok boş olduğunu bugün çok iyi anladım benim eşim beni bugün kayinpederimin evine yatılı getirdi ben kayinpederimden veya karısından asla rahatsız değilim bana çok iyi davranıyorlar ama size nasi anlatiyim hiç bilmiyorum iki sene evvel eşimle eski karısı bu evde görüşmüşler hep kayinpederim ve karısıda yeterki kavga etmesinler düşüncesi ile mi neyse seslenmemisler, ben bu eve her girdiğimde onların oturup kalktığı güldüğü veya çay kahve içtikleri sozlesip bu eve birlikte gelislerini birlikte bi cafede oturup cay icisleri gözümün önüne geliyor çok kötü oluyorum hiçbişey çıkmıyor aklımdan ne olursa olsun gitmiyor bi çoğunuz 2 sene önceki olay geçmiş gitmiş diyebilirsiniz ama geçmiyor gitmiyor ben öğrendiğimde hamileydim ve kimsem yoktu ailem silmişti şuan düzeldik arkamdalar ama o iki sene önce yapamadim ayrılmayı düşündüm gidecek yerim yok diye yapamadim şuan yapmak istiyorum ama kesin bi şekilde boşanmayı düşünüyorum haksizsam boşa konuşuyorsam söyleyin ihanet unutulur mu ben uzun zamandır böyle ağlamazdım bi odaya kapandım delice ağlıyorum yüreğim çok acıyo eşimin bana bunu yapısını kaldıramıyorum dayanamıyorum 2 sene de geçse icimden atamıyorum kolay mi siz söyleyin ya