0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (302 puan) tarafından

Merhaba kızlar 10 günlük yenidoğan bebeğim var sürekli uyuması normal mi?:'(

Bir diğer sorum ise; bebeğim erken doğdu 36 haftalık bana sık sık emzirmem söylendi  çabuk toparlanıp kilo alması için, yarım saate bir yada saate bir diye. Bu denileni yapınca da çocuk bazen emmiyor. Nerede hata yapıyorum acaba?

5 Cevaplar

0 oy
(7,975 puan) tarafından
Uyandir surekli emzir cnm sarilik olur yoksa 
-Reklam-
0 oy
(297 puan) tarafından
Aynen en geç 1 saatte bir emzir. Biraz erken doğduğu için emerken çabuk yorulur yine de al sen kucağına emzir. Sarılık olur Allah korusun. 
0 oy
(872 puan) tarafından
Sarılık uyku yapar dikkat et olmasın sık sık emzır uyandır ben yüzünü en son ıslak bezle siliyordum öyle uyanırdı topugunu sık 
(302 puan) tarafından
Doktor az birşey sarılığı var dedi oda sorun olmaz diyordu. Sık sık emziriyorum elbette ama sürekli uyuyor 1 günde 2 3 defa uyanıyor
(872 puan) tarafından
O kadar olmaz cnm ama 2 sa bi uyandırmıştık biz ayrıca özele gidiyorduk 10 gün içinde 3 kere kan aldı sarılığa baktı değerleri düşüktü zaten takip edelim dedi.
0 oy
tarafından
Uyandırmazsanız kan şekeri düşer sarılığa sebep olur sık, sık emzirin yarım saatte bir emmiyorsa bile saat başı emzirin
0 oy
tarafından
Yenidoğanlar genelde uyur lakin benim bebeğim sarılığı çok yükselmişti hiç uyanmiyordu memeden emmeyi bırak biberonla içmeye bile güç yetiremiyordu 36haftasi bitti öyle doğmustu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 193 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Zannan (591 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 94 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Anneymben (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu

408,307 soru

12,265,553 cevap