Nefret ediyorum yaşadığıma herşeye eşime 6 yıldır evi olduğunu ailesi olduğunu öğretemedm 2 3 günde dirwtiyordu köyde geçirelim bayramı diye tmm dedim gittik kurbanı kestik faln neyse kaynm.mangal yaktı bizde etleri böldük eşime dedim ki yemeğini yedikten snra eve çıkalım oda dedik seni eve atar dünya kadar arkadaşım var onlarn yanına giderm diye twhtit etti bnde gidemezsin dedin öyle Bi dünya yok içmeye gidecek biliyorum aptla değilm oda kalktı sofradan yemiycem dedi ses etmedim kaynanam araya girid karışma sen dedim kayn. Geldi haydi sofraya dedi eşim mırı. Kırın zehir etti Bana hayatındedi hadi kalk gidiyoruz dedi bnde kalktım o hırsla çocuğun eşyalarını topladım mutfaga dolaptan süt Almaya gittim kaynm bana bağırıp sövmeye başladı bnde senn haddine değil seni ilgilendirmiyor aramızdaki karışma kendi ailenle muhatap ol dedim üstüme yürüdü küfür etti hatta vurud ve em hiç bişi yapamadı çıktı siğara içti bende çıkt. Dışarı eşime bağırdm kızdm yeter dedim nefret ediyorum burdn herkezdn dedm ağladm cidden bıktm usandım sürekli haksız olan benm sürekli hatalı benm sürekli yanlış yapan benn :(((cidden ağlıyorum şuan eve geldikevin anahtarını aldm eşimden çok git seni görmek istemiyorum dedim yapma etme flan dedi asla dedim sesimi çıkarma çık bu evden madm ailen onlar git ya bırka bizi dedim aldm anahtarı o çıktı kapıyı kilitledim giderken nereye gidecme deid gidecek yerin çok yeter ki burası olmasın dedim, kaynına da Bi daha bana slm bile verme dedim eltm de vardı çok kötü şeyler yaşandı onlara gelince sorn yok 5 dk için bile evlerine giderler ama ben diyince kıyama kopuyor usandım eve almıcm muhtemelen içmeye gitti yada köye gitti yine napayım gelirse asla konuşmuycm