0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (3,110 puan) tarafından
Nefret ediyorum yaşadığıma herşeye eşime 6 yıldır evi olduğunu ailesi olduğunu öğretemedm 2 3 günde dirwtiyordu köyde geçirelim bayramı diye tmm dedim gittik kurbanı kestik faln neyse kaynm.mangal yaktı bizde etleri böldük eşime dedim ki yemeğini yedikten snra eve çıkalım oda dedik seni eve atar dünya kadar arkadaşım var onlarn yanına giderm diye twhtit etti bnde gidemezsin dedin öyle Bi dünya yok içmeye gidecek biliyorum aptla değilm oda kalktı sofradan yemiycem dedi ses etmedim kaynanam araya girid karışma sen dedim kayn. Geldi haydi sofraya dedi eşim mırı. Kırın zehir etti Bana hayatındedi hadi kalk gidiyoruz dedi bnde kalktım o hırsla çocuğun eşyalarını topladım mutfaga dolaptan süt Almaya gittim kaynm bana bağırıp sövmeye başladı bnde senn haddine değil seni ilgilendirmiyor aramızdaki karışma kendi ailenle muhatap ol dedim üstüme yürüdü küfür etti hatta vurud ve em hiç bişi yapamadı çıktı siğara içti bende çıkt. Dışarı eşime bağırdm kızdm yeter dedim nefret ediyorum burdn herkezdn dedm ağladm cidden bıktm usandım sürekli haksız olan benm sürekli hatalı benm sürekli yanlış yapan benn :(((cidden ağlıyorum şuan eve geldikevin anahtarını aldm eşimden çok git seni görmek istemiyorum dedim yapma etme flan dedi asla dedim sesimi çıkarma çık bu evden madm ailen onlar git ya bırka bizi dedim aldm anahtarı o çıktı kapıyı kilitledim giderken nereye gidecme deid gidecek yerin çok yeter ki burası olmasın dedim, kaynına da Bi daha bana slm bile verme dedim eltm de vardı çok kötü şeyler yaşandı onlara gelince sorn yok 5 dk için bile evlerine giderler ama ben diyince kıyama kopuyor usandım eve almıcm muhtemelen içmeye gitti yada köye gitti yine napayım gelirse asla konuşmuycm 

7 Cevaplar

+3 oy
(987 puan) tarafından
Sorunun büyüyü sende bence,evin ayrı zaten iki saat katlana bilirsin.Onlar aile büyükleri bnce herkesin burnumdan getirmissin.birde sinirle toparlanmisim diyorsun.tabikide kimse sana vuramaz.ama herkesle yüz göz olduğun için arada saygı kalmamış.cok yazık ...
(3,110 puan) tarafından
Cnm eti keserken sakin ve sessizce yemekten sonra da gideriz zatn dedim öyle düşündüğün gbi bağıra çağıra olmadı direk sakince söyledim yanmda kimse yoktu kaynm bana kufredene kadarda sesim çıkması ananını bacını bilemem naparm diyince bnmde sesim çıktı aramızda olan mesele onun haddine değildi araya girmek, eşime gelincede bana yapılana göz yümdupu için de affetmiycem kardeşine müsaade ettiği için onu affetmiycem
(987 puan) tarafından
Senin kaynin Bir mal,bidaha asla gitme, oraya bu sebeple de bütün bağını kes
(3,110 puan) tarafından
Zaten bitti onn haddine olmayan bişiyidi asla slm dahi vermem, eşimi napacam çıldırıyorum varya deliriyorum resmen
tarafından
Haklisin onun o an tepki gostermesi gerekiyordu
(3,110 puan) tarafından
Diyorki Bn çocuk etkilenmesin aldm dışarı çıktım sana vurduğunu görmedim diyor bnde sana söyledim vurdu bana niye ses etmendn dedim 3 4 kere tekrar ettim niye vurdun dedm okadr başka bişi yok yani sakin sakin öylesine sırrf söylemek için söylenmiş
-Reklam-
0 oy
(8,393 puan) tarafından
Kaynın sana ne hakla sövüp küfür ediyor? Hatta vurdu demişsin 
(3,110 puan) tarafından
Evet yaptı ve eşim sesini bile çıkarmadı, bu sadece evine gelmek istediğim için düşüne biliyormusunz ya kendi karısı isteyince defalarca 20 dk lık yerden gider gelir
(8,393 puan) tarafından
Yuh yani ben gider o kayni sikayet ederdim direk hayırdır yani sana öyle konusunca eltin ne yaptı.
(3,110 puan) tarafından
Araya giridi yapma flan diye, ona dedim seni ilgilendirmiyor bnim aile sorunum
(8,393 puan) tarafından
Senin eşin seni korumayı bilmiyor ne yazıkki, üzüldüm sana Allah kolaylık versin
(3,110 puan) tarafından
Diyorum ki kardeşin vurdu bana hakkı yok gördemdm diyor ee ben sana dedm vurdu diye küfretti diyorum yine beni tutmadın kafayı yiyicwm
0 oy
tarafından
Senin kocanda iş yok maalesef 
(3,110 puan) tarafından
Anahtarı aldm elinden o çok sevdiğin ailenle huzurla yaşa dedim, kovdum
tarafından
Haketmiş
0 oy
(11 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum kardeşim ama bir dost tavsiyesi eşine çok yüklenme haklısın ama eşinin nereye gidecem yapma demesi bile güzel benim eşim o kadarcik bir caba bile vermedi olan kızıma oldu bosanma sürecindeyim görüşme eşin gitsin gelsin ama eşine yüklenme boşanmalar ailerle yaşamak çocukların psikolojisi orası da kolay olmuyor dışardaki insanlar yüzünden çok yuvalar gitti benim yuvam dahil 
(3,110 puan) tarafından
Öyle olmuyor işte biliyorum içmeye gitmeyle tehtirt etti beni bende aldm anahtarınınelindne şimdi git napıyosn yapsn
(3,110 puan) tarafından
Sanırım boşanmayı düşünücem buna tahammül edemiyorum
0 oy
tarafından
Esin ailesi ile bayrami gecirmek istemiş bir sorun görmedim burda ve ne olursa olsun tartışma kavga vs başkasının yanında yapılmaz saygi sevgi kalmıyor 
0 oy
tarafından
Erkekler ne zaman eşlerine saygi göstermeyi öğrenecek. İyi yapmışsın. Bazı şeyleri altdan alınca hiç birşey düzelmiyor.
0 oy
(97 puan) tarafından
Gitmeeeeee böyle hadsiz insanlara değer verip gitme kaynım bana asla bişey diyemez yerin dibine sokarım 
(3,110 puan) tarafından
Dedim ki seni ilgilendirmiyor kendi ailenle muhatap ol benm aile işime girme dedim küfredip üstüme yürüdü çok şey yaşandı bıktm usandım onn bana el kaldırması eşimi gözümde bitirdi ağzı ı açıp tek kelime edemedi bnde kovdum evdn anahtarını aldm defol git ailenle yaşa dedim düzelmiyor hiç bişi sevmiyorum nefret ediyor o ailesinden Bi aie oalamdık bırakmadılar en başında tmel oynadı sağla. Değil ki dik dursun
(97 puan) tarafından
Üzme kendini evladını düşün sana bişey olursa bebeğin mahfolur ortada üzüntü insanı yiyip bitiriyor Allah korusun
(3,110 puan) tarafından
O kadar doluyum ki anlatamam bazn intihar bile etmek istiyorum çocuk olmasaydı diyorum ona sahip olana kadr neler çektim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 344 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeyneb.Ali (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 315 göst.
29 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeyneb.Ali (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 478 göst.
13 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Mavi Rüya (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 305 göst.