Hanımlaar bu çamaşırlar neden yumoş yumoş misss gibi kokmuyo yaa milletin çamaşırı iki metre öteden mis gibi kokar bunlar neden kokmuyo delşrcem en sonunda
Hanımlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hepinizin tavsiyelerini kullanıcam saağolun ❤☺
Canım beniöde çamaşırların hiç yumoş yumoş kokuyordu çamaşır makina mı temizledim yinede olmadı sonra binden bulut aldım ve çamaşırları mın kokusu evi sarıyor bim diyip geçme ordan al
Yumoş alırsan kokar canım Ben yumoşun koyu mavilisini kullanıyorum 2 hafta somra dahi çamaşırlar kokuyor giyerken
bende A101 de olan peros markasının yasemin kokulusunu kullanıyorum mis gibi kokuyor abc yide seviyorum ama peros daha çok favorim
A101 dem alıyorum oraya her ay 5 gün kadar indirim giriyor 18 lira oluyor ama 1 aydan uzun kullanıyorum her çamaşırıma koyuyorum yarım kapak koysan da koku veriyor bu arada iyi reklam yaptım
Benim de öyle kokuyor çünkü cunkuuuu söylesem miiiiii bilemedimmmmmm ben son durulardan sonra bırakıyorum harika kokuyor
Vernel kullaniosan kokmaz canm.Yumoş kullan konsantre ozellikle sarı olan hanımelini tavsiye ederim.Hı bide bi taktik verim sana.Makineden cikar cikmaz serme 15 dk falan makine bitince beklet.Benim Dış kapidan duyuluomus kardesim ole diodu
Benim kıyafetler güzek kokuyor miss gibi bir hafta önce misafir odamın perdelerini de yumoşla yıkadım halen odanın kapısını her açtığımda miss gibi kokuyor
Ben ABCnin yumoşunu kullanıyorum parfümün hangi marka diyorlar bende temizliğin ABCsi diyoom
1,439,938 soru
23,672,492 cevap
309,665 kullanıcı