Kısaca anlatayım.benim abim devlet memuru benim oglum dogunca memur oldu benimde ilk cocugumdu besikte abim ceyrek taktı o zamn bekardı.bizimde hic durumumuz yoktu bi bosanma meselesi felan oldu esimle evi il dısından ailemin yanına getırrdik ve gercekten eşim ** gibi calısıyordu gecinebilmek icin abim evlendi ona ceyrek taktım oçoglu oldu elimde yoktu takamadım.yerine 250 lira para iki tanede takım elbise aldım ozmnds ceyrek 700 küsür felandı.gelinimiz kız kardesime demişki bn ceyrek beklerdim su kadar par ile takım elbise aldı ceyrege yakın para bile vermedi felan demiş.ama soyle durum esimin el becerisi cok cok iyi abimin ebinin alcisini kazıdı yaptı boyasını yaptı ben temizligini yaptım sonra gelinimiz esyasını dızdı abimde dedki kocanın hakkını odeyemem işci tutsalardı 10 ceyrekten fazla oderlerdı ama esim bir lira bile almadı sizce ben ceyrek yapmalımıyım bende kendimce dedimki sünnet düğünü yaparlarsa takarım suan esimin işi cok cok ıyı 1 yıldır kendimizi duzene soktuk ozamnlar durumumuz gercekten cok kotuydu