0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (736 puan) tarafından
Kızlar merhaba sezaryen den sonra belimde bel kaymasi oldu. Ondan mıdır nedendir bilmiyorum ***** gibiyim. Sürekli heryerim ağrıyor,  önceden her gün dip köşe temizlik yapardim. Şimdi elime süpürgeyi alacak dermanım yok.  Sabahlari yataktan dövülmüş gibi kalkiyorum siz de böyle misiniz ne yapmam gerekiyor vücut ağrılarıma iyi gelicek enerjimi yerine getirecek 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde öyle ama psk  yorgunluğa bağlıyorum 
(736 puan) tarafından
Bedensel yorgunluktan mı bahsediyosunuz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla kopyala yapıştır aynısı benim. Hatta ben acaba tek benmi böyleyim diyordum. Eşimle akşam uzaniyoruz TV karşısında. Birden kalkmaya çalışınca belim falan tutuluyor. sabah yataktan zor kalkıyorum. 

Ama biraz araştırdım K2 vitaminin iyi geldiğini duydum. D vitaminimde eksikti. İki vitamini aldım biraz iyi geldi
(736 puan) tarafından
Bende tek ben boyleyim saniyordum bi buraya sorayim dedim.  bi araştırayım bende kullanayim ben bütün vitaminleri kapsayan birsey kullandim ama fayda etmedi :(
0 oy
(4,673 puan) tarafından
Kan değerlerine baktır doğumdan sonra balık yağı multivitamin kullanmadıysan düşmüş olabilir değerler 
(736 puan) tarafından
Multivitamin kullandim kan değerlerimde de sadece b12 cok düşüktü igne yazdi kullandim bidaha gitmedim belki b12 im duzelmemis olabilir cok teşekkür ederim
0 oy
(32,735 puan) tarafından
Ciddiyim bol kahve iç 
(736 puan) tarafından
Gerçekten fayda ediyor mu turk kahvesimi nescafe falan mi hemen sabah başlayayim
(32,735 puan) tarafından
Hepsini iç ben sabah bi içerim öğlen bi yatarken bi enerjim tavan 3 tane çocuk var başka türlü nasıl üstesinden gelirim bütün işleri bu enerjiyle hallediyorm türk kahvesi candır ❤️
0 oy
(288 puan) tarafından
Bende öyleydim sırt bel göğüs kafesim agriordu ilk ortapediye gttim fibromiyaljisin sen dedj sonra fizik tedavi doktoruna gttim orasi ilgilenior normalde. Cunki bel sırt emari çekildim ve sırtımda belimde düzleşme olmuş sırtımda fıtık başlangıcı ve hafif skolyoz dedi 10 gün fizik tedavi gördüm açık şükür ondan sonra agrilarm gtti ama tabi evde egzerszlerm var onları da yapiorm ve doktorum hayatında yüzme veya pilates bunlardan biri olmalı cnki kaslarin zayıf demişti 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Ay ben daha cok beynim agriyor düşünmekten:)

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,009 göst.
11 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 612 göst.
24 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 937 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 781 göst.