Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Hergun gelen kaynana
0
oy
1,538
göst.
18 Temmuz 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar kaynanam hergün bize geliyor. Şimdi yine kapıya vuruyor bende sinirlendim açmadım ismimle bağırıyor açayım diye ama açmadım çok bunaldım bı insan sabah öğle akşam neden hergun gelir ya kafayı yicem yemin ederim. Benim annem bile ayda yılda bir gelir bunun yaptığı artık aştı. Evim daginik oluyor bebekliyim diye üstüm müsait olmuyor çok sinirliyim sinirden ağlıyorum ilk defa kapıyı açmadım sizce kötü bişey mi yaptım.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
51
Cevaplar
+2
oy
18 Temmuz 2022
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
cevaplandı
En İyi Cevap
Bana uyarı veren arkadaş insanoğlu ne nankör yazmışsın kaynanam bana bir altın dahi takmadı evimde bir iğnesi bile yok eşimle birlikte çalışıp herşeyimizi yaptık a dan Z ye. Bir anne evleri varken evladına yardım bile etmiyorken evladı kiradayken ben kapıyı açmadım hergun gelmesine rağmen. İnsanların hayatlarını bilmeden konuşmak sizin vazifeniz benim 2 yaşında oglum var ben oğluma Egerki bunları yaşatırsam elimdeki olanı oğluma vermezsem oğlum gelinim bana istediği gibi davransın. Bana bunuda açıklattınız ya insanların hayatlarına bilmeden yorum yapan zavallı .
26 önceki yorum göster
18 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bak sen ne yap biliyormusun . Akşam eşinle konuş.kendine çocuğuna ayircagin özel bir vaktinin olduğunu hayatının çok kısıtlandığıni çok bunaldigini söyle anlat uygun bir dille. Ama kalp kırmadan kötü olmadan . İnsanların seni yanlış anlamasina mahal vermeden . Bunu eşinle cozmezsen kimseyle çözemezsin
18 Temmuz 2022
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşim kendide görüyor rahatsiz oluyor annesi hergun bizde o yatak odasında takılıyor bense annesiyle... Annesine gelme diyemezki. Of keşke bunu yapan benim annem olsaydı uyarirdim ama bu kadın uyarılacak gibi değil
18 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yani kayınvalidenin lafını sözünü dinlediği kimse yokmu kardesi olur arkadaşı olur bir akrabasj olur falan
Yani onun huyuna gidip anlatabilecek biri falan ?
19 Temmuz 2022
Annemnerdeeee
(
1,856
puan)
tarafından
yorumlandı
Yorumları hayretler içinde okudum ne demek kaynana her gün size geliyor gelemez efendim sizin bir özel hayatiniz bir düzeniniz bir rutininiz olmalı sizinle yaşamış gibi oluyor resmen ki bu da evlilik birliğini sarsar kaynananın eli ayağı tutuyor evi barki da varsa kendine başka bir uğraş bulmalı
19 Temmuz 2022
Sevgisiz_hayat_47
(
1,038
puan)
tarafından
yorumlandı
Şimdi arkadaşım şöyle birşey kaynananın sürekli evine gelmesi tabi iyi birşey değil sonuçta insan evi rahat olmadı lazim birşey geymeknistiyursun kaynanana geldi iyi birşey değil ama kapıyı açmamak ayıp biraz his degil ama yinede hak veriyorum beliki sana az birşey yasatmamislar
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+8
oy
18 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Simdi herkes diyecek annen olsa aynısı mı olacak falan fistan ? Neyse ben hergun hem annem hem kaynanam gelsin istemem sonuçta herkesin planı var özeli hayatı var hiçbirini yapmazsak bile insan bazen yalnız kalmak istiyorum evinde ne bilim belki linc yiycem ama hergjn hergun hiçbir yere gidilmez benim annem bile hergun gelse insan belli Bi zamandan sonra rahatsız oluyor bu kesinlke sevmediğim anlamına da gelmesin
18 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle insan annesinide hergün her saat evine habersiz gelmesini istemez. Millet hemen AA sevmiyormusun o seni dogurmadi mi car curt diyecektir herseyinde bir sınırı var valla. Benim kaynanamda hergün evime gelse bende sinir olurdum.
19 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Daha fazla arti kasmak için yapilan yorumlar işte. Cok dikkate almamak gerek. Kendileri belki haftada bir bile tahammul edemiyolar ama burada ahkam kesmek ne kolay. Yeri geliyor insan kendine tahammul edemiyor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
18 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Eşin annene aynısını yapsa ne düşünürsün???
3 önceki yorum göster
18 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Knusmiyorsa anlaspyorsaniz eşinle arani bozmuyorsa birşey olmaz kız
18 Temmuz 2022
Canan123
(
4,658
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız Esma eşi yapmasına annesi fırsat vermiyormuş çıkin artık bu kafadan herkes yaptığından mesul değil mi saygı gösteren saygı görür benimde oğlum var kaynana olacağın oğlum var diye ben doğurdum diye bu kadar karışmaya hakkım olmayacak herşeyin bir üslubu var
18 Temmuz 2022
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Şu uyarıyı veren arkadaş umarım kaynanan benim ki gibi olurda anlarsın ozaman! Abartmıyorum yeri geliyor sabah 9 da evimde evim müsait olmuyor ben müsait olmuyorum. Kafayı yedim artık senelrce kaynanamla oturdum. Hala peşimi bırakmıyor. Benim hakkımda ne düşünüyorsan umarım aynısını yaşarsın
18 Temmuz 2022
Canan123
(
4,658
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen eşinle konuş o annesine tatlı dille anlatsın yüz göz olma anlıyorum seni anne tmm ama herşeyin bir yeri var
18 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
En iyisi eşine şöyle bune böyle hergun geliyorsa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
18 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Hergun gelmesi saçma arkadaşlar yani hele ki bebekli bı insanin evine üstü müsait değildir bebeği uyuyunca uyumak ister sizde anlayışlı olun lütfen uyarı veriyorsunuz ama her gün gelmesi ayrı dert empati yapın biraz canım sende eşine şöyle rahatsız oluyorum de gelmesin hergun de konuş yani esinle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
18 Temmuz 2022
Melike52
(
211
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız bırak Allah aşkına yazdın daha cok sinirlendin dımı. Burdakıler duyar kasmayı cok sever. Bnce haklısın sonuna kadr hergun gidilmez yani ben hergun kaynanamı gormek zorunda degılım. İnsan yeri gelıyo esıyle bıle ayrı odalarda oturuyo yanlız kalmak ıstıyo. Arasan gel desen gelmez belkide yaslıysa yaşlı dusuncelı olsun bıraz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
Linkin
(
20,197
puan)
tarafından
cevaplandı
İşin zor. Ne diyim
18 Temmuz 2022
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Okadar zorki inatla bide girmek istiyor sabatan beri vuruyor kapıya ver her gelişinde habersiz geliyor
18 Temmuz 2022
Linkin
(
20,197
puan)
tarafından
yorumlandı
Kiz bu kadar inat ettiğine göre size bişey oldu zannetmistir.ondan öyle ısrarla caliyodur kapiyi
18 Temmuz 2022
Linkin
(
20,197
puan)
tarafından
yorumlandı
Aç bence endiselenmistir
18 Temmuz 2022
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır eve girmek için yapıyor canım birgün gelmesin içi içini yer
18 Temmuz 2022
Linkin
(
20,197
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla çok ayıp ediyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Tavrından da mı anlamıyor her gün geliyor huzurunu bozuyor garip ya biz kaynanam la görüşmüyoruz ayrı şehirlerde yaşıyoruz rahatım baya
18 Temmuz 2022
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım bu saat olmuş kapımı vuruyor kaç saatir. sırf içeri girmek için. ismimlede bağırıyor. çıldırcam eşimle konuscam evi taşıyacağım. çok bunaldım.evim dağınık bebekli oldugum için üstün müsait olmuyor.evimde rahat bile giynemiyorum.geldiği saatler belli olmuyor bı bakmışsınız 9 da bile gelmiş:(
18 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Haklısın canım oldu olacak çamaşırını neyini de getirsin temelli taşınsın size her gelmesinde iş yaptır ona belki o zman gelmez diye düşünüyorum mesela kaynana hoş geldin gel boş durma camları sil bari dersin yaparsa tabı
18 Temmuz 2022
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım herşeyi geçtim haber bile vermiyor gelirken. Ben zaten kaynanamla senelerce oturdum hala peşimi bırakmıyor çok bunaldım.
18 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Haklısın canım herkes ne kadar uzak o kadar iyi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
Begonya
(
7,780
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne gerek var bunu kendine yaptırıyorsun be kadın tadında gel niye bu kadar taciz boyutuna vardırırsın gelişlerini özel hayata saygı duymayı bir ögrense şu kaynanalar.
18 Temmuz 2022
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım kendi annem bile gelse inanki istemem bu kadar da gelinmez ben ilk defa kendi kaynanamda görüyorum
18 Temmuz 2022
Begonya
(
7,780
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın insan kendi annesiyle bile bir tık mesafede olmalı hergün birarada olacaksan niye evlendin.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
Muallimekisisi
(
2,039
puan)
tarafından
cevaplandı
Ya her gün gitmek nedir. İnsanları evinde Bi rahat bırakın ben bu insanları da anlamıyorum. Ben her gün kendi annemle telefonda bile konuşmam birkaç günde bir ararım. Herkesin Bi özeli var. O yüzden Türkiye'nin bir ucunda yaşıyorum kimse gelip gitmesin diye :D senede 3 gün görüyorum akrabaları,
18 Temmuz 2022
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay bende keşke taşınsam. Uzakta olmak en güzeli inanki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
Berat0606
(
1,466
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani gelip napıyor san yardımı var mı yoksa gerip, hizmet bekleyip gidiyor mu ? Gerçi yardımı dahi olsa ev sahibi olarak sen rahatsız oluyorsun. Esin soylesin . Anne kız kendi uyuyor çocuk uyuynca , işi oluyor her gün gelme . Biz geliriz sana diye .
18 Temmuz 2022
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Geliyor sadece oturuyor sohbette etmek istemiyorum okadar hergun bizdeki anlatamam gelince diyecek tek kelime bulamıyorum.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
Alfabeta
(
2,109
puan)
tarafından
cevaplandı
Her gün her gün gelinmesi hoş değil tabii ki gelince napıyor ki? Rahatça evinde otursun işte
18 Temmuz 2022
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Geliyor oturuyor canım ve geldiğinde konuşmuyorum artık düşün okadar bizdeki diyecek kelime bulamıyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
Miniminnaķ
(
3,431
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin annene yapsa ne dusunursun demişler ama bizim annelerimiz düşünceli bu şekilde asla davranmazlar aman rahatsız etmeyim diye düşünürler
Açıkçası bende rahatsız olurum kendi annem de olsa sabah öğle akşam diyorsun bide her gün olmaz yani birlikte yaşasan daha iyi
18 Temmuz 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Sen herhalde son zamanlarda burayi hiç okumadın anneler kaynanalardan beter olmus
18 Temmuz 2022
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Sabah geldiği saatleri görsen benim yerimde olsan heralde canım kafayı yerdin ve geldiğini de haber vermiyor habersiz pat diye geliyor
18 Temmuz 2022
Miniminnaķ
(
3,431
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır okumuyorum çok sık kendi annemden yola çıkarak söyledim asla rahatsız etmek istemez bide habersiz gelmez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
Edagünes
(
22,067
puan)
tarafından
cevaplandı
Yok iyi yapmissin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
Esraaa
(
735
puan)
tarafından
cevaplandı
Gelebilir ama her gün de gelinmez ki herkesin kendi sorumluğu kendi evinin düzeni var. Valla bazıları diyor sen yapmazsan senden snrakilerde yapmaz ben inanmiyorm. Benm babannem kaynanasını hiç ama hiç bakmamış hatta demiş eve gelmesin eve bile almamış. Babaannem bize yapmadığı şey kalmadı hema anneme hem torunlarına ona rağmen annem Allah rızası için çok baktı çoğu şeyine ses etmedi. Ama artık konuşmuyorlar 22 yıl az. Sabretmwdi.
Ona bakılırsa babaannem kaynanasını bakmamasina rağmen annem ona her ayine eyvallah etti. Kimse demesin sen yapmazsan sana da yapmazlar öyle bir şey yok yani
18 Temmuz 2022
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım ben senelerce kaynanamla oturdum. Ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Görmek istemiyorum hergun geliyor. Biri uyarı vermiş gelininde böyle olur umarım yazmış . Egerki gelinime bunları yaşatırsam bana kapıları açmsın sonuna kadar haklı. Yaşamayan bilemez
18 Temmuz 2022
Esraaa
(
735
puan)
tarafından
yorumlandı
Gördüm ben takma kimseyi herkesin kendine göre işi guci sorunu var. Eğer kayananan anlayışlı değilse bu senin sorunun dgl. Kaynanalar azıcık anlayışlı olsa gelinlere öyle yapmz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
N!ho de bana
(
14,420
puan)
tarafından
cevaplandı
Elleriniz yakın sanırım, her gün üşenmeden nasıl geliyorsun anne hayret ediyorum valla de
18 Temmuz 2022
Birprensannesiiii
(
1,154
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet yakın canım ama annemde çok yakın annem onun kadar gelmiyor gelse onada bozulurum hergun sabah öğle akşam günde iki kez geldiği bile oluyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
Mervela
(
7,453
puan)
tarafından
cevaplandı
Açma kız hatta o gidince kapidan bebegini al çik dısari ararsa disardayim keske arasaydin her saat müsait olamam de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Hergun gelmesı cok ayıp ama kapıda kalmasına uzuldum acıkca konusman lazım yarın yıne gelıcek
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
Mutluolmakelinde
(
504
puan)
tarafından
cevaplandı
Vallahi açmayın ben altlı üstlü olduğum halde bile gelemiyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
Esra..
(
1,700
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayy ben bile sinir oldum
Ben senin yerinde olsam arada açmam ,sonra dese duymamıştım derim böyle böyle alışana kadar ,daha az gelir zamanla,çünkü bu tarz insanlar laftan anlamaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Temmuz 2022
Mislimisli003
(
3,896
puan)
tarafından
cevaplandı
18 Temmuz 2022
Mislimisli003
tarafından
düzenlendi
Ben kaynanama bskiyorum cnm ..
Bu arada cok linç yemişsin. :)
18 Temmuz 2022
Mislimisli003
(
3,896
puan)
tarafından
yorumlandı
18 Temmuz 2022
Mislimisli003
tarafından
düzenlendi
2 çocuğum var kaynanamla birlikte 3 yani cocuk gibi sevgiye muhtaç cok yaşlı zaten üzülüyorum bakıyorum elimden geleni yapıyorum.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
3
sonraki »
İlgili sorular
+1