0 oy
390 göst.
Aile kategorisinde (888 puan) tarafından
Kizlar direk konuya gircem 2 oğlum   var biri 3bucuk diğeri ise 1 buçuk yasinda ikiside her gün ama her gün dışarı çıkmak ısıtıyorlar ben inanin yemek temizlik bulaşık çamaşır as kaldir yedir derken yoruluyorum eşime diyorum 1 saatliğine 2 saatliginede olsa çıkar yok yorgunm yok cikaramam iş yuzunden çocukları çıkarmıyorsun afedersiniz evi b.o.k götürurken nasıl o şekilde birakip cikarim ki hani inanın 2 gün çıkarmasam 3. Gün mutlaka çıkarıyorum ama onun dediği tek sey bu sen iş yüzünden çıkarmıyorsun diyo o işten gelince yemek ye bulasiklari topla yıka cay yap derken karanlık çökmeye yakin oluyor sokaktada kimse kalmıyor dediğim gibi 2 gün çıkarmadım diyelim 3. Gün mutlaka çıkarıyorum ama bu onlara yetmiyor gerçekten hatali olan benmiyim ki bu süre zarfında mutlaka market kapi onu yarim saatte olsa çıkıyorlar ama uzun süreli her gün götüremiyorum simdi haksiz ve bencil olan benmiyim uzun oldu kusuruma bakmayın lütfen. 

10 Cevaplar

0 oy
(5,273 puan) tarafından
Hayır eşin cocuklaritla biraz vakit gecirsin sen elinden gelenini yapiyosun zaten
-Reklam-
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Eşin de destek olacagı yerde köstek oluyor hem çıkarmıyor hemde konusuyor ya sinir oldum 
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Eşin çıkarmıyorsa sen de evin isini bosver çocuklarını mutlu et. 
0 oy
(61 puan) tarafından
Ben olsam evin işini bırakıp her gün dışarı çıkarım çocuklarla en fazla üç gün sonra yemek temizlik vs laf yapar zaten. Sonra derdim ki ee çıkar dedin böyle oldu al kendin uğraş çocuklarla. Sen haklısın tabi ya böyle saçmalık var mı onun da çocukları. Çalışıyor olabilir ben de çalışan bir kadınım ama eve gelince çocuk yemek temizlik yapıyorum. Cinsiyeti erkek diye bunu yapmaya engel bir durumu yok. 
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Esinin yorgunlugu bahane edip cocuklarina gostermesi gereken ilgiyi gostermemesi o cocuklara cok buyuk bi haksizlik.. baska bisey demiyorum
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Eşinn çocuklara vakt ayırması grekiyo sağlıklı bi iletişim kurmak istiyorsa bnu yapmlı
0 oy
(276 puan) tarafından
Ahhh ..biz kadınlar neye yetegiz kime yetecegiz  yav ..yardım değil iş bölümü ...bir ara evi bol götürürse ...anlar ...bu evi cinler periler toplanıyor çamaşırlar kendi kendine katlanmiyor ..yeter yaa valla geçen gün tuvallette afedersin iş üstündeyken bile yok efendim fırçayı degiseyim yok tuvalet kağıdı bitmiş onu takayım dusunurken yakaladım:) afedersin s*carken bile rahat yok..

Ulan bu hayatta bı kere bile klozet fırçalama dan  göçüp gidecekler bu hayattan erkeklerimiz hihhh

Valla su bile verirken ben olmasam evi b*k götürür diye söyleniver ... Fazla sürmez 5 bilemedin 19 seneye adam olurlar ..olacaklar yaaa 
0 oy
(276 puan) tarafından

Ahhh ..biz kadınlar neye yetegiz kime yetecegiz  yav ..yardım değil iş bölümü ...bir ara evi bol götürürse ...anlar ...bu evi cinler periler toplanıyor çamaşırlar kendi kendine katlanmiyor ..yeter yaa valla geçen gün tuvallette afedersin iş üstündeyken bile yok efendim fırçayı degiseyim yok tuvalet kağıdı bitmiş onu takayım dusunurken yakaladım:) afedersin s*carken bile rahat yok..

Ulan bu hayatta bı kere bile klozet fırçalama dan  göçüp gidecekler bu hayattan erkeklerimiz hihhh

Valla su bile verirken ben olmasam evi b*k götürür diye söyleniver ... Fazla sürmez 5 bilemedin 19 seneye adam olurlar ..olacaklar yaaa 

0 oy
tarafından
Haksiz olan sensin evet.

Neden biliyor musun? Herseye yetisicem diye kendini parcaladigin icin. Birak kirli kalsin, yemek yetismesin. Cocuklarin yiyecegi corbayi yap gec. Madem esin destek vermiyor ve sen is yaptigin icin cocuklari cikarmiyorsun diyor e tamam sen de isleri birak al cik cocuklarini. Sorarsa isi biraktim cocuklari cikardim senin dedigini yaptim dersin.
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Bunlar bir de oğlan çocuğu her gün mutlaka en az 1 saat çıkmaları gerekiyor canım o zaman eşine diyeceksin bazı şeyler tam olmayacak çocuklar öncelikli diye sen de çok kafana takma çocuklu evde her şey tastamam olmayabilir. Ya da iş dağılımı yapın 3 gün sen çıkar 2 gün o çıkarsın mesela

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 746 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sinem_A (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 385 göst.
17 Temmuz 2023 Aile kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 257 göst.
21 Aralık 2022 Aile kategorisinde Busra y (938 puan) tarafından soruldu
+1 oy
42 cevap 1,323 göst.