0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (25,224 puan) tarafından
Postlarımı okuyan bilir görümcemin hastalıgı ve kayınvaldemin taşınmasına yardım etmek için Giresun'a geldim geçen pazar. Oğlum aşırı düşkün babasına hergün telefonda sürekli konusurlar hem normal hem görüntülü, akşam uykuya yatarken bana bakıp kapıyı işaret edip baba baba diyo içim acıyo:( sabah kalkıp yüzüme baba baba diyo baba nerde demek istiyo. Gün içinde genel olarak keyifli burda mutlu ama bazı hareketlerini inada bindirdi, mesela çeşmede oynamak istiyo ellerini yıkamak istiyo yıkatıyorum ama geri asla inmiyo inat ediyo ağlıyo bende sesimi yükseltiyorum ancak öyle çekinip dinliyo ama her seferinde de bagırmak ses yükseltmek istemiyorum artık ya üzülüyorum. Bunun gibi bikaç konuda inadı tutuyo. Normalde hiç inatçı bi çocuk değil hemen söz dinler, ama geldiğimizden beri hem ortam değişikliği hem burdaki koşturmam telaşım hemde babasını görememek etkiliyo galiba. Allahım hiçbir çocugu babasız annesiz bırakmasın kötü ayrılıklar yaşatmasın. Daha 3 hafta kadar burdayız inşallah oğlumun huyu iyice değişmez, zaten duygusalım hala şu taşınma işi çok canımı sıkıyo, İstanbula dönünce kayınvaldemin orda olmadıgını bilmek canımı sıkıyo, bi yandan görümcemin hastalıgı işte baya sıkıntılıyım bu ara gece daha cok düşünüyorum bunları içimi dökeyim dedim :(

5 Cevaplar

0 oy
(4,907 puan) tarafından
Evet çocuklar etkileniyor farklı ortamlardan kişilerden vs. Allah yardımcınız olsun ara ara zorlu dönemleri oljyor hepimizin çocuklarda da öyle 
(25,224 puan) tarafından
Sağol cnm benim allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin görümcene tez zamanda inşallah Rabb'im can sağlığı versinn alışırsın zamanla zor olur ama 

Ayyy o evlatlar benim oğlum 13 aylık memlekete geldik babasıyla görüntülü konuştukça ağlıyor yavrum eşimde dayanamıyor yeter gelin diye 
(25,224 puan) tarafından
Amin inşallah canım alşah kötü ayrılık yaşatmasın
0 oy
(1,166 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun
(25,224 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Kaç yaşındaydı kuzum olabilir ortam yeni bı duzen şimdi babası da yok normal yani her şey yerli yerinde  olsa dahi her dönem farklı şeyler çıkabiliyor Rabbim gorumcene şifa versin feraha erdirsin sizleri insallah
(25,224 puan) tarafından
Sağol cnm benim inşallah Allah razı olsun 26 aylık oğlum
(14,123 puan) tarafından
Sendrom zamanları da oluyor buyduukce daha da degisiyorlar gorumcen nasıl peki ne dediler
(25,224 puan) tarafından
Bugun yogun bakımdan çıktı normal odaya alındı çok şükür ama asla doktoru ile iletişim kurulamıyo hiçbir bilgi verilmiyo ameliyata dair ne biçim hastane anlamadım gitti.
(14,123 puan) tarafından
Allah Allah ya nasil şey o insan bilmek ister durum nedir diye ne saçma sey
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Eşimden iki senedir ayrıyız oğlum 32 aylık olacak  babasını sadece izinlerde gorebiliyordu 

Baba diye oynatır resmen bu ay sonu kavuşuyoruz inşallah 

Oğlum sürekli hasta oluyor doktor artık psikolojik etkileniyor diyor canım 

Aşırı huysuz durmuyor 

Küçük olsalarda biliyorlar 
(25,224 puan) tarafından
Asker mi canım babası neden ayrısınız 2 senedir
(2,072 puan) tarafından
Evet asker canım sınırda görevdeydi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy