Emar çeken adama dedim ki abi sen anlıyor musun kötü sonuçtan falan dedi ki evet. Dedim öyleyse kötü bir şey çıkarsa bana söyler misin dedi ki hayır. Dedim 2 çocuğum var zaten sen söylemesen bile öğrencem o güne kadar strese girmek istemiyorum dedi ki söylerim ama tam söylemem neyse emara girdim kızlar emarin içinde yaklaşık 10 15 dakika kaldım 10. Dakikanın sonuna doğru makinanin içinden bana seslendi mikrofon ile sanırım beyin temiz dedi ben emarin içindeyken söyledi beyninde bir şey yok dedi. Neyse çıktım emardan yanıma geldi yanında bir kadın daha vardı orta yaşlı oda emara girecekmiş sanırım dedim ki abi kesin bir şey yok dimi dedim ben bir şey bilmiyorum sana bir şey söylemedim dedi. Fakat kapıdan çıkarken boynun çok kötü dedi düzleşme var dedi birde bir şeyler var dedi boyunda ne gibi bir şey dedim fıtık falan mı diye sordum onun gibi bir şeyler dedi. Kızlar neden emarin içinde bir şey yok derken çıktıktan sonra kadınin yanında ben bir şey bilmiyorum dedi. Şüpheye düştüm acaba beni kandırdı mi diye emar görüntüsünden anlayan varsa atayım emar sonucumu