0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (746 puan) tarafından
Kizim 22 aylik. Bugun egitime başladım. Zaten ufak tuvaleti var. 18 aylikken almistim. O zamandan beri her tuvalette gittiginde oturuyordu ama oyun yapiyordu birazda. Zaten o zaman ustune durmamistim. Cis ve kaka terimlerini biliyor. Alistirma kilodu almistim 2 tane. Bugun onu giydirdim. Onu giydikten sonra cisini yapti. Anne cis dedi. Tuvalete goturdum genede ama zaten yapmisti. Aradan 1 saat gecti. 1 saat icersidne tuvalete goturdum oturttum yapmadi. Banyodayken anne deyip elini oraya goturdu. Cis dedi oturdu cisini yapti. Cisi bitene jadar bekledi sonra aldik cisini klozete doktuk beraber. Yine biyke gun icersinde bi sefer haliya kacirdi bi sefer ustunr kacirdi. Sonra tekrar tuvalete gittik tekrar cisini tuvaletine yaptı. Simdi uyuttum. Altinda sadece kilot var. Sizce basarabilir miyiz?

1 cevap

0 oy
tarafından
Tabiki böyle böyle artık tamamen alışır. Arada kacamak olur altına yapar. Benimki 25 aylık herşeyi bilir bı tuvaleti kabul etmez. Bez bitti derim anne tak der henüz hazır değil bende zorlamak istemiyorum her çocuk bir olmuyor
(746 puan) tarafından
Aynen cocuktan cocuga faeklilik gosteriyor. Bizde bakalim bi deneyelim dedik. Cynku herseyin farkında.. tuvalete oturdugunda buraya naliliyor diyorum cis kaka diyor mesela.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 532 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Heymomy (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.
18 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 344 göst.
28 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 400 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,167 soru

24,397,306 cevap

349,838 kullanıcı

...