0 oy
218 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,057 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar benim üc kızım var son kızım ikinci eşimden ve iki yaşında benim yaşım 41 bu kızıma kardeş düşünmüyorum yaşımdan dolayıda haksızlık olmuş olurmu aceba ablaları büyük ortancı ablasıyla 15 yaş var arasında sizden fikir istiyorum sacma bir soru belki 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yok kız ne alaka ablaaa ❤️

Bir tane daha dogurda dünyanın kaç bucak olduğunu gör ❤️
(1,057 puan) tarafından
Yaşımdan dolayı tedirginim
tarafından
Ne için benim halamlar ( 2 hala
3 yenge
Anam
Tanidgim bir ton insan 40 da hamile kaldi
(1,057 puan) tarafından
39 yaşında dogurdum ama eski vücud olmuyor tabi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım haddim değil ama bence yapma. İlk eşinden 2 kızın varmış. Hem onlar her ne kadar öz olmasalarda kardeşler. Bu düşünce ile buyutursen küçük kızının büyüdüğündee iki tane koruyucusu olacak.

Bu dünyaya bu kadar fazla çocuk çok fazla. Yaşında var. Yinede sen bilirsin 

(1,057 puan) tarafından
Eşimde cok istekli değil zaten ikinciye büyük ablası 20 yaşında 17 yaşında var gelip görüyorlar sürekli sacma bir soruydu birden aklıma geldi
tarafından
Olur öyle gece gece canı sıkılıyor insanın :)
Benimde bir oğlum var Rabbim bagislasin. Bazen bende şöyle bir düşünüyorum kardeş çok güzel olur diye ama bir türlü cesaret edemiyorum. Rabbim ne yazdıysa o olacak. :)
(1,057 puan) tarafından
Allah bagışlasın canım yok kız hic aklıma ikincisi gelmezdi dedigim gibi eşim zaten istemiyor hayat zor yaşamak cok zor oldu diyor bunu iyi yetiştirsek bize yeter diyor geleceği için
tarafından
Aynen canım rabbim evlatlarına sağlık versin yeter
(1,057 puan) tarafından
Kızlar fikirleriniz için çok teşekkürler yüce rabbime emanet olun
0 oy
tarafından
Bence gerek yok 
0 oy
(53,269 puan) tarafından
tek kizim var Allah saglik ömür versin ikinciyi düşünmüyorum senin bebisin ablalari varmis zaten gerek yok ☺️
(1,057 puan) tarafından
Dogru söylüyorsun canım ne bileyim aklıma geldi durup dururken Allah uzun ömürler versin kızına
(53,269 puan) tarafından
amin canim Allah hepimizin yavrusuna uzun sağlıklı onurler versin. kucuk halam babam 17 buyuk halam 22 yaşındayken olmus cok kıymetlidir cocuklari gibi hala nazlarlar ☺️
(1,057 puan) tarafından
Ne güzel valla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
0 oy
13 cevap 358 göst.
16 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 130 göst.
0 oy
7 cevap 402 göst.